שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ערן
    10/01/2008

אני מעוניינת להתחיל שיעורי פילאטיס.
    יש ככ הרבה מכונים שעוסקים בזה שאני כבר ממש מתבלבלת אז יש לי כמה שאלות שאולי אתם, היותר וותיקים בעסק, תוכלו לענות לי...
    * האם הבדלי מחירים משמעותיים אומרים שהמכון שיותר זול הוא פחות מקצועי?
    * לפי מה אני אמורה לבחור מכון שמתאים לי?
    * מה ההבדל בין פילאטיס מכשירים למזרון (בדרגת הקושי) ומה עדיף יותר?
    * איזה מכונים אתם באופן אישי ממליצים לי?

סליחה אם השאלות מעצבנות, בבקשה HELP ME.....

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה. ערן

גדעון אברהמי
    15/01/2008

שלום ערן
    טוב ששאלת ובשביל זה אנחנו כאן. נכון יש המון מכונים ורמת המחיר אינה אינדיקציה של רמת האיכות. כאשר את בוחרת מכון עלייך לבדוק מספר דברים 1. האם למדריכים יש תעודות הסמכה כמדריכי פילאטיס. 2. בקרי במכון ותראי איך האוירה במכון משפיעה עלייך, האם יש מתעמלים או שהמכון שומם (זאת יכולה להיות אינדיקציה לביקוש). 3. תנסי לראות שעור ולהבחין ביחס של המורה לתלמידים, המקצועיות, הדינמיקה של השעור. 4. נסי לדבר עם תלמידים ולקבל את חוות דעתם ולהתרשם האם היא "בסדר" או "ממש טוב". 5. תקבעי שעור ניסיון או שניים ותרגישי את השעור האם מתאים לך, האם יש כימיה עם המורה, האם יש התיחסות לצרכים שלך וכו'.

בפילאטיס מכשירים העבודה יותר אינדיבידואלית ויותר רחבה האפשרויות גדולות יותר ומגוונות יותר רמת הקושי תלויה במדריך ובך בדרך כלל עדיף פילאטיס מכשירים.

באופן טבעי אנו ממליצים על המכונים שלנו משום שאותם ואת דרך עבודתם אנו מכירים באופן אינטימי אבל יש עוד הרבה מכונים טובים. את מוזמנת להתקשר טלפונית אלינו 03-5445344 לבקש את גדעון המנהל המקצועי ואשמח לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים ניבוניים בשידרה

רררר
    31/01/2008

יש לי שינויים ניבוניים ב5 חוליות הצוואר (מקרין כאב ותחושה עמומה בידיים) ושינויים ניבוניים גם ב-7בחוליות הגב התחתון , בעיית אוסטופרוזיס ואוסטופיטים והצרות בתוך תעלת השידרה,הכאבים בגב מקרינים גם לרגליים וגם לכף הרגל. בכל מצב: ישיבה ,עמידה ,שכיבה ,הליכה -יש כאב ומוגבלות.
    יכולה לעשות תנועה עצמאית עם מוגבלות. פיזיותרפיה ואלקטרודות ושחיה לא עזרו. 4 מומחי גב טוענים שרק ניתוחים "יצילו אותי" באופן יחסי לבעיות בריאותי, אני נגד הניתוחים למרות הסבל
    הרב. רוצה להתחיל עם מאמן מוסמך -להתעמל בבית למנוע הדרדרות. הכושר שלי כמעט "אפס" .גיל 55 גם עם בעיות שליטה בסוגרים.. באיזה שיטת התעמלות מומלץ לבחור? (להתעמלות בבית).
    בברכה- ותודה מראש על התשובה. (נא לעדכן אותי באימל על התקבלה תשובה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים ניווניים בשידרה. רות

גדעון אברהמי
    31/01/2008

לפי התאור של מצבך הייתי ממליץ לך לפנות לפיזיותריסט העוסק בהתעמלות שיקומית/טיפולית וקחי בחשבון שלמרות הכל תצטרכי התערבות רפואית משום שהמצב שאת מתארת מורכב מאוד והתעמלות מכל סוג שהוא לא תפטור את הבעיות, אולי אולי רק יעזור לך לתפקד טיפה יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שינויים ניבוניים

רררר
    02/02/2008

תודה על התשובה הראשונה. מבקשת לשאול האם יש לפזיותרפיה שיקומים שם מסויים? כדי שאדע מה בדיוק לחפש? (נא להודיע לאימל שלי על תשובה . מודה לכם מאד. רןת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שינויים ניווניים. רות

גדעון אברהמי
    03/02/2008

אין לי את האימייל שלך, הוא כנראה בהנהלת הפורום ולי אין גישה אליו

גדעון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים ניבוניים בשידרה

רררר
    31/01/2008

יש לי שינויים ניבוניים ב5 חוליות הצוואר (מקרין כאב ותחושה עמומה בידיים) ושינויים ניבוניים גם ב-7בחוליות הגב התחתון , בעיית אוסטופרוזיס ואוסטופיטים והצרות בתוך תעלת השידרה,הכאבים בגב מקרינים גם לרגליים וגם לכף הרגל. בכל מצב: ישיבה ,עמידה ,שכיבה ,הליכה -יש כאב ומוגבלות.
    יכולה לעשות תנועה עצמאית עם מוגבלות. פיזיותרפיה ואלקטרודות ושחיה לא עזרו. 4 מומחי גב טוענים שרק ניתוחים "יצילו אותי" באופן יחסי לבעיות בריאותי, אני נגד הניתוחים למרות הסבל
    הרב. רוצה להתחיל עם מאמן מוסמך -להתעמל בבית למנוע הדרדרות. הכושר שלי כמעט "אפס" .גיל 55 גם עם בעיות שליטה בסוגרים.. באיזה שיטת התעמלות מומלץ לבחור? (להתעמלות בבית).
    בברכה- ותודה מראש על התשובה. (נא לעדכן אותי באימל על התקבלה תשובה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו