פילאטיס בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס בהריון
    אחת שהיתה שם
    20/01/2008

שלום,

אני כרגע בשבוע 21 בהריון ראשון (חודש חמישי), מדריכת פילאטיס אמרה לי עכשיו שמאוד לא מומלץ לבצע תרגילי בטן בהריון ובמיוחד לא כפיפות בטן כי שריר הבטן העליונים מתרחבים ולאחר הלידה יישאר "שקע" באזור הזה.
    עד לפני כ- 3 חודשים הייתי מתאמנת בקביעות בשעורי תאי-בו, בחודשיים האחרונים אני הולכת לשעורי עיצוב.
    עד עכשיו ביצעתי כפיפות בטן ותרגילי בטן אחרים - 2 מדריכות שונות לא אמרו לי שיש בעיה - מה אתה יודע על כך?
    לפני ההריון הייתי בכושר לא רע, ולמרות שנהייתי קצת "פדלאה" בחודשים האחרונים חשוב לי לשמור על הגוף במצב סביר.
    תודה מראש, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס בהריון

הוספת תגובה

• פילאטיס בהריון. אחת שהייתה שם

גדעון אברהמי
    21/01/2008

שלום לך ומזל טוב.באמת החל מהשליש השני להריון מומלץ לא לעשות תרגילי כפיפות בטן וזאת משום שיש סכנה של הפרדות רקמות. מדובר על תרגילי בטן תחת עומס או לחץ ואין זה משנה אם את בכושר או לא משום שזה קשור לגודל הבטן. אבל תרגילים המערבים את השריר הרחב הבטני (המדריכים צריכים לדעת מה זה) את קרקעית האגן ואינם שולחים את הלחץ התוך בטני כלפי מטה, בהחלט אפשר ואפילו רצוי לעשות. כמו שאמרת עכשיו צריך רק לשמור על הגוף במצב סביר ולשם כך תרגילי כפיפת בטן אינם הכרחיים, למה לקחת סיכון. אם את בכושר טוב והתאמנת הרבה לפני הלידה הכל צריך לחזור למקומו במהירות יחסית לאחר הלידה ואז תוכלי להנות גם מכפיפות בטן.

בהצלחה

גדעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו