שחיקת סחוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס
    ליטל
    10/10/2011

שלום
    אני בת 60 , סובלת משחיקת סחוס בפרקי הירך, בעבר התאמנתי בפילאטיס מכשירים,כיום מבחינה טכנית המרחק מהמכון אינו מאפשר זאת, לפני כחודש התחלתי להתאמן במכון כושר במכשירים ובעיקר אופניים. שאלתי היא באיזה מכשירים מומלץ להתאמן, ידוע לי שאופניים יכולים להשפיע לטובה אך הבעיה העיקרית שלי היא מגבלת התנועה, זו גם הסיבה שאינני יכולה בשלב זה לשלב כאן פילאטיס על מזרון , אינני יכולה לכופף את הברכיים לכוון הבטן בצורה נאותה וכן להזיז הרגליים לצידי הגוף בטווח גדול, איך אפשר לשפר את טווח התנועה ואם יש כאבים תוך כדי תרגול איך אני אמורה לדעת עד היכן הגבול. אני פוחדת לגרום נזק ומצד שני אני לא רוצה לוותר לעצמי, איזה תרגילים אמורים לשפר במהירות יחסית את הטווח?
    בברכה
    ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס - תגובה

שירלי טאו זימברג
    25/10/2011

אוכל לעזור לבעיתך רק בתחום פילאטיס מכשירים.נוכחנו בתוצאות מדהימות במקרים של שחיקת סחוס.אין לי ידע לגבי חדר כושר. התייעצי עם מנהל המקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו