עודף משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף משקל
    נירה
    10/01/2012

היי, אני סובלת מעודף משקל די רציני אבל מתה ללמוד פילאטיס. האם עודף משקל זה משהו שיכול להפריע? אני ממש שמנה, לא סתם 'שמנמונת'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף משקל

הוספת תגובה

• עודף משקל - תגובה

שירלי טאו זימברג
    17/01/2012

נירה,פילאטיס מתאים לכל גוף! שימי לב, פילאטיס מזרן עלול להקשות עלייך, לכן ממליצה מאד מאד על פילאטיס מכשירים. ההתנהלות על המיטות בוודאי יותר סימפטית. אל תחכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילטיס...

תמי
    28/01/2012

לא גורם לרזות (מנסיון) גם דליה מנטבר מלכת הפילטיס לא ממש רזה!!! מה שעשיתי הוא שמתי רוכסן בפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף משקל - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    29/01/2012

היי נירה, אני מאוד הייתי ממליצה לך להתחיל להתאמן בפילאטיס וגם לשלב פעילות אירובית. אם תתמידי את תיראי תוצאות מדהימות.
    כל התחלה היא קשה ולאט לאט יהיה לך קל ונוח יותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו