מהו סוג הפילאטיס המתאים ביותר ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהו סוג הפילאטיס המתאים ביותר ?
    נתן
    03/04/2012

שלום,

אני נכה מלידה ,סובל מ CP .

לאחר חיפוש קצר ,מצאתי שיש מספר סוגים של פילאטיס כמו:

פילאטיס רגיל
    פילאטיס טיפולי\שיקומי
    פיזיופילאטיס
    פילאטיס מכשירים

יכל להיות שישנם סוגים נוספים שלצערי לא הצלחתי למצוא.

רציתי לשאול , מהו סוג הפילאטיס אשר יתאים לי בצורה הטובה ביותר כ סובל מ CP ?

קצת על עצמי :

בן 29
    אני כל הזמן מנסה למצוא את סוג הפעילות הספורטיבית שיתאים לי , אימונים בחדר כושר לא זרים בשבילי .
    אני לא מצליח להתמיד כי השגרה של האימון משעממת אותי וגם מבחינת תוצאות , אין התקדמות משמעותית.

אשמח לקבל הכוונה לכיוון מסוים , ברור לי שדרך פורום אין אפשרות לדעת למה אני מסוגל ולמה לא אך אולי מבין אימוני פילאטיס השונים , קיים סוג אימון שמכוון יותר לסובלים מנכות דומה ?

אני מודע לעניין רמות הנכות לסובלים מ CP , לטעמי הרמה ממנה אני סובל , היא הנמוכה ביותר.

תודה מראש על הייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• מהו סוג הפילאטיס המתאים ביותר ? - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    03/04/2012

היי נתן, הכי מומלץ לך זה לעשות פילאטיס שיקומי, באופן פרטי- כן שתעבוד בקצב המתאים לך ולתרגילים שמותאמים לך במיוחד ויגרום לתוצאות כי העבודה היא אישית.

אז אתה יכול לעשות פילאטיס שיקומי שזה גם מכשירים ומזרן.

תחפש סטודיו לפילאטיס שמתמחה בעבודה שיקומית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המלצות בראשל"צ והסביבה?

נתן
    03/04/2012

תודה רבה על ההכוונה.

אם ישנה אפשרות והדבר לא מהווה פרסומת
    אשמח לקבל המלצה למקום בו מתמחים בפילאטיס שיקומי, כי "אין חכם כבעל ניסיון "...

אני מתגורר בראשל"צ, סמוך לנס ציונה\רחובות .

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המלצות בראשל"צ והסביבה? - תגובה

שירלי טאו זימברג
    08/04/2012

כמות המכונים היא עצומה.
    אינני מכירה מקום ספציפי מומלץ יותר.
    עליך לעבור שיעור בודד במספר מקומות שונים. אתה תחוש בהבדל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם השיקומי דומה לרגיל?

נתן
    05/04/2012

נהניתי לקרוא בפורום את שלל ההודעות בהן מוסבר לגבי הפילטיס באופן כללי ,הוא מחזק ומאריך שרירים, הוא מחטב.

רציתי לשאול האם הפילאטיס השיקומי דומה לפילאטיס שאיננו שיקומי ועוזר להגיע לתוצאות דומות ? יש לי משהו כמו 20 ק"ג מיותרים , הייתי רוצה להתחיל בהקדם האפשרי אך לפני כן אשמח לקבל המלצה למכון שמתמחה בפילאטיס שיקומי .

תודה רבה
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם השיקומי דומה לרגיל? - תגובה

שירלי טאו זימברג
    08/04/2012

מה שנכון בפעילות של פילאטיס מכשירים זה שכל אחד מבין ששת המשתתפים בשיעור מקבל את התרגיל שמותאם ונכון במיוחד בשבילו.
    בבואך לקבל שיעור אתה מאובחן ע'י המורה שמתאים את השיעור במיוחד בשבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פילאטיס שיקומי

ליאת ג'רבי
    16/05/2012

הי
    אני מסכימה שפילאטיס שיקומי היא פעילות גופנית מתאימה עבורך, יחד עם זאת - אני חושבת שבכדי להגיע למקסימום תוצאה אפקטיבית ונכונה עבורך עדיף לקיים שיעור פרטני
    בשיעור של קבוצה קטנה אומנם יש יחס אישי, אך עליך לקחת בחשבון כי אין מענה של 100% לצרכים שלך, גם אם היחס מאוד אישי
    אם אתה רוצה לקרוא עוד לגבי ההבדל בין פילאטיס לפילאטיס שיקומי אתה יכול לבקר באתר שלי בשמחה
    בהצלחה !

ליאת, ליאתנועה
    שינוי והעצמה דרך תנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו