רול אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רול אפ
    איה
    29/04/2012

שלום רב,

יש לי מתעמלת (מבוגרת) שמאד מתקשה עם 'רול אפ', היא מצאה לה שיטה להשתמש בתנופה (במקרה ראיתי זאת בשיעור שעבר),
    בסוף השיעור ניגשתי אליה ואמרתי לה שאני לא מוכנה שהיא תשתמש בתנופה ואם היא רוצה היא יכולה להעזר קבוע בגומיה,
    היא אמרה שגם עם גומיה היא לא מצליחה לעלות, אני הצעתי לה שעם הגומיה אפילו לעלות דרך הצד זה בסדר ולו ובלבד שלא תשתמש בתנופה.
    מהי ההכוונה המומלצת במקרה והאם יש רעיונות לאדפטציה הנכונה ביותר?.

תודה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רול אפ

הוספת תגובה

• רול אפ - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    29/04/2012

היי איה , קודם כל אני חושבת שעדיף להשתמש בתנופה מאשר לעלות על הצד עם גומייה.. עצה שלי לשים לה משקולות על הרגליים עד שהיא תחזק את הבטן ותגמיש את הגב ואם גם זה קשה לה אז \שתירד רק חצי מהדרך למטה ותעלה בחזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רול אפ - תגובה

שירלי טאו זימברג
    29/04/2012

נסי להניח לה כרית קטנה מתחת לגב באזור המותנית,או לחילופין, מגבת מקופלת . למדי אותה לאסוף קרקעית אגן,להעמיק את הבטן לתוך הגב, וע'י כך להפריד יותר ויותר את החוליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רול אפ שימוש בתנופה

איה
    29/04/2012

הי רחלי ושירלי,

תודה על התשובות.
    רחלי,
    אשמח לדעת מדוע עדיף להעזר בתנופה מאשר לנסות עליה צידית (כשלמדתי המילה 'תנופה' הייתה ממש מוקצה, והכל על מנת לא להשתמש בתנופה),
    אשמח לשנות השקפתי פשוט חייבת להבין מדוע.

תודה לתשובתך
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו