פילטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילטיס
    אילנה
    09/05/2012

שלום,
    בכל מקום מומלץ לבצע פילטיס לנשים לאחר הריון כדי להחזיר בטן למקומו. אבל ראיתי מספר לא מבוטל של מדריכות פילטיס ויש להן בטן. איך אפשר להסביר זאת? אולי פילטיס אשם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילטיס

הוספת תגובה

תמונה

• פילטיס - תגובה

שירלי טאו זימברג
    09/05/2012

אילנה,חובה לעסוק בפעילות גופנית לאחר לידה. שיטת פילאטיס מומלצת מאד היות ושמים דגש על שרירי רצפת האגן ומשם על איסוף הבטן ושיטוחה!
    לגבי טענתך השניה,הרשי לי שלא להתיחס היות ואינני מכירה מדריכות מן הסוג הנ'ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כמה פעמים בשבוע יש לעשות פילטיס

אילנה
    10/05/2012

כדי להשטיח את הבטן.
    חזרתי כבר מזמן למשקל התקין ואני כבר בכושר. רק אם עושה הרבה הרמות רגליים יש קצת כאבים בצלקת ניתוח קיסרי, אבל חוץ מזה כבר בכושר.
    הבטן עדיין רפויה. כלומר כאשר אני מכניסה אותה עמוק בפנימה אז אני רואה עור מאוד מדולל לא יפה, הבטן כאילו נשפכת החוצה למרות ששריר הפנימי וגם רצפת האגן מכווצים.
    האם פילטיס יכול לעזור לפתור את הבעיה?
    האם צריך לעשות כל יום או אולי פעמיים ביום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כמה פעמים בשבוע יש לעשות פילטיס - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    10/05/2012

היי אילנה בדרך כלל שלא מתאמנים לפני לידה ובזמן הריון ואחריו נשאר עודפי עור על הבטן, שקשה וכמעט לא ניתן להוריד למרות שרירי הבטן החזקים.

אני הייתי ממליצה לך להשתדל ללכת כל הזמן עם בטן אסופה פנימה, כאורח חיים. ברגע שאת זוכרת לאסוף את הבטן היא נראית הרבה יותר טוב וגם שרירי הבטן עובדים כל הזמן.

וכמובן שפילאטיס ממולץ לבצע כל יום , כחלק מאורח חיים בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לא הבנתי

אילנה
    13/05/2012

האם הכוונה לא התאמנתי בכלל או פילטיס. כי אני התאמנתי המון גם לפני וגם בזמן הריון עד יום הלידה. ומייד אחרי זה חזרתי להתאמן (איך שהורידו תפרים מניתוח קיסרי) למחרת עשיתי קילומטר הראשרון בהליכה.
    בקיצור הבנתי שפילטיס לא יעזור. :-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בטן למרות הפילאטיס ...

ליאת ג'רבי
    16/05/2012

אילנה שלום, מהדברים שכתבת את שואלת גם על עצמך וגם על אחרות
    כן, יש מדריכות פילאטיס שיש להן בטן, כמו שיש מדריכות ספינינג או קיקבוקס מלאות - כל אחת והגנטיקה שלה ולכל אחת העניינים שלה :+)
    פילאטיס מאוד מתאים לנשים לאחר לידה, הן מבחינת חיזוק רצפת אגן והן מבחינת העבודה על השרירים המייצבים (בפעילות שאני מעבירה אני מקפידה על השרירים המייצבים של כלל המפרקים)
    מבחינת מספר הפעמים לאימון בשבוע, פילאטיס אפשר לעשות כל יום, אך את בטח שואלת מבחינת תוצאות... ישקר מי שיגיד לך X או Y - מכירה את אלה שלא מתאמצות, טוחנות וניראות מיליון דולר ? אותו הדבר גם באימונים - כל אחת עם הגוף שלה
    את צריכה להינות מהדרך, להרגיש את השינוי ולשלב פעילות של שריפת קלוריות (הליכה, כפי שציינת, זה מעולה ויכולה לזרז את תהליך החזרה לגזרה)
    בהצלחה !

ליאת, ליאתנועה
    שינוי והעצמה דרך תנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו