מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אפילפסיה ילדים
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- טנטרה, מיניות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- פילאטיס
- אנמיה
- אפילפסיה - תמיכה
- אקנה-רוזציאה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסקשירה19/06/2012
אני מדריכה מתחילה בפילאטיס מזרון ויש לי בקבוצה אישה באזור גיל 50 שעברה פריצת דיסק לפני כשלוש שנים שהשביתה אותה לחלוטין לתקופה, מאז היא החלימה ולא היו לה כאבים. עכשיו כשהיא התחילה להתאמן אצלי היא מתלוננת על כאבים בגב התחתון שמקרינים לרגל. בשיעור הייתי יותר זהירה איתה ואמרתי לה שתיגש לרופא ותתייעץ איתו. עקרונית בקורס אמרו לנו שאנשים שהחלימו מפריצת דיסק יכולים לעשות הכל למעט תרגילים בודדים.. אני רוצה לשאול האם אני עושה משהו לא נכון ואני מזיקה לה?? האם יש תרגילים שיכולים יותר לשקם אותה? (אני משלבת תרגילי פשיטה לגב בכל שיעור). ובאופן כללי אשמח לקבל עצות מבעלי הניסיון..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק - תגובה
רחלי אמרוסי חדד20/06/2012היי שירה, קודם כל המלצה שלי לקחת מכל המתאמנות שלך אישור רפואי לשקט הנפשי שלך.
המתאמנת חייבת לשים לב שבזמן השיעור היא לא עושה תרגילים שגורמים לה לכאבים, ואם כואב לה רק אחרי השיעור צריך לראות איתה אפילו בשיעור פרטי אילו תרגילים לא טובים בשבילה כדי לדעת בשיעור בקבוצה להנחות אותה לעשות תרגילים אחרים במקום.
וגם יכול להיות שבן אדם לא מתאמן הרבה זמן וחוזר להתאמן שבכמה שיעורים הראשונים יכאב קצת הגב כי הגוף חוזר לעבודה ואברים מתחילים לזוז וזה חדש לגוף אז לפעמים התגובה זה כאבים שיכול להיות שרירים ותוך כמה שיעורים בודדים זה יעבור.
ודרך אגב יש אנשים עם כאבי גה שפשיטה דווקא לא טובה להם, אז צריך לשים לב זה מאוד משתנה למתאמן למתאמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק - תגובה
שירלי טאו זימברג20/06/2012עלייך לקחת אותה ל- 2-3 שיעוריים פרטיים. להוביל אותה, להכיר את המגבלות שלה, לוודא שהיא מבינה בדיוק כיצד לאסוף קרקעית אגן, ושהיא לא מכווצת את הישבן במקום.
המטרה בכללי, חיזוק השליטה על קרקעית האגן, חיזוק שרירי הבטן,הארכת פושטי הירך וזוקפי הגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?