מידע רפואי
פורומים
- צמחי מרפא
- בנות, העצמה נשית
- תזונה טבעית
- חרדות, טראומות, פחדים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- טרשת נפוצה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- רפואת ספורט
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- רפואת מטיילים
- קרדיולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- שאלה סקטוריאלית...זה אני05/07/2012
1. סליחה על הסקטוריאליות אך כדתי מאוד קשה לי למצוא פילאטיס (מכשירים ומזרון) לגברים (שיעור מופרד). לצערי הרב גם המודעות בציבור הדתי לנושא היא חלשה ולעיתים גם רמת מדריכים שמלמדים. האם ידוע לכם אולי על שיעורים במרכז לגברים (עם מדריך גבר) או סטודיו לפילאטיס מכשירים המקיים שיעורים כאלה ? חשוב לי לאמר שאני מעוניין להתקדם וללמוד לרמות גבוהות של מיומנות. אולי אם ידוע לכם על מורה דתי זה גם יכול לעזור (שוב, פילאטיס מכשירים ומזרון).
2. בעבר הרחוק תרגלתי יוגה. היה שם תנוחות רסטורוטיביות/שיקומיות בהם נחים בתנוחה מסויימת (סטטית) בדר"כ הרגשה טובה תוך כדי ואח"כ ( אולי כי נפתחים מרידיאנים,סתם השערה שלי)- תנוחה שנותנת מנוחה לאברים שונים. האם יש דבר כזה גם בפילאטיס? כי עד כה נוכחותי שהכל די דינאמי (למעט מתיחות אחרי תירגולים).
תודה מראש !
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה סקטוריאלית... - תגובה
שירלי טאו זימברג06/07/2012אינני מכירה.עליך לברר באזורים הנכונים בהם ישנה אוכלוסיה חרדית. כדאי לפתוח מקומון של בני ברק, גבעת שמואל, אולי ברעננה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבראשון לציון בשיכון המיזרח בבריכה
מאשה07/08/2012יש הפרדה של ימי שחיה לגברים ונשים. השחיה והתעמלות במים מומלצים ע''י כל רופא ואורטופד. ייתכן גם במתנ''ס ברמת אליהו מקומות שבשנים האחרונות ''התחרדו''.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?