פילאטיס במשרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס במשרד
    ענבר
    28/08/2012

היי דליה. אני אוהבת לעשות פילאטיס. זה מרגיע ומאמץ את השרירים בו זמנית (גוף נפש) , אני עושה את זה בבית, מול הקלטות שלך (יש לי את כולן !) - ולאחרונה גיליתי אותך גם בערוץ החיים הטובים, ומה אני אגיד לך, החיים באמת טובים בזכותך !

רציתי לשאול, האם ניתן לבצע תרגילים לחיזוק הבטן , כשיושבים במשרד מול המחשב ? לתירגול הכנסת הבטן והנשימה ...?

נראה לי שכדאי לך להוציא קלטת כזאת.. כי זה יהיה להיט בקרב פקידות כמוני שיושבות 8 שעות ביום מול המחשב.

אני רצינית !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס במשרד

הוספת תגובה

• פילאטיס במשרד - תגובה

שירלי טאו זימברג
    30/08/2012

היי ענבר, דליה שמחה מאד מהנאתך.
    נסי להישען מעט לאחור על הכסא,הרגליים צמודות האחת לשניה וכפופות העלי אותן וקרבי אל הבטן והורידי חזרה. כ- 10 חזרות רצופות. לא לשכוח - בעת ההרמה יש להוציא אוויר ולהצמיד את הטבור לגב! (גב עגול מעט)

כדאי להוסיף מתיחת גב מדי פעם במהלך היום , ופיתול של הגב מצד לצד.
    תהני, שירלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ניסיתי...

ענבר
    30/08/2012

זה קשה !

חחח..... אבל אני עדיין נהנית:-P

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגיל פשוט...ומעולה...אימצתי.!!!

מלכי
    04/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו