האם פילאטיס מחולק לשלבים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם פילאטיס מחולק לשלבים ?
    נועה
    20/09/2012

הכוונה כנרשמת לחוג - האם יש חוגים נפרדים למתחילים , ממשיכים , ממשיכים וותיקים מאד ?

אני גרה בישוב קטן. מעט מאד משתתפות בחוג . אחת עם וותק של 6 שנים הטוענת כי החוג שלנו קל לה מדי. אני מתחילה לחלוטין , מבוגרת אחרי 30 שנה ללא פעילות תנועתית. שאר הנשים בעלות וותק של בערך 3-4 שנים ( בשיעורים שהיו שילוב פילאטיס ואירובי ברמה בינונית.

המורה אמר כי אוכל לעשות את התרגילים , או לפי המלצתו בחצי דרגת הקושי - או את דרגת הקושי בחוג - אך בפחות זמן התמדה. עלי לקבוע לבד את משך עשיית כל תרגיל ותרגיל.

ועוד שאלה - הנשים בקורס מספרות כמובן מאליו - שהתרגילים קצת כואבים - וישנה התכווצות שרירים למשך יומיים אחריה. המורה שמח מאד לגבי זה. האם זו הגישה המקובלת ?

הרבה תודה על הרבה שאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם פילאטיס מחולק לשלבים ? - תגובה

שירלי טאו זימברג
    20/09/2012

אני מבינה מדברייך שאת מדברת על שיעור פילאטיס מזרן.
    על כל פנים,בגלל שהישוב קטן אין אפשרות לפתוח שיעורים שונים על פי רמות שונות.
    לכן יפה שהמורה מתאים שינויים ואולי אף הקלות לכל אחת בהתאם לצורך.
    ואכן לא נורא שעוד יומיים שלאחר השיעור מרגישים את עבודת השריר, אך במידה.
    יש לאתגר את הגוף אך ללא הפרזה בגבול היכולת הגופנית.
    שנה טובה ומהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה , עזרת ונתת לי תובנה .

נועה
    23/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו