מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילאטיס בהריוןגלי27/11/2012
שלום, אני בהריון התחלתי. לפני ההריון עשיתי תקופה ארוכה פילאטיס מכשירים אחת לשבוע (ובנוסף, זומבה אחת לשבוע). האם ניתן להמשיך עם אימון הפילאטיס? אם כן, אודה לכן אם תכתבו לי מפורשות מהן התרגילים שאסור לחלוטין לעשות על מנת שאהיה רגועה... כל מכון מתהדר בכך שמדריכותיו עברו הכשרה גם לנשים בהריון, אולם אני רוצה להיות בטוחה שמתאימים לי תרגילים נכונים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילאטיס בהריון - תגובה
רחלי אמרוסי חדד28/11/2012היי גלי בוקר טוב ... מומלץ להמשיך בהריון להמשיך ולעשות את מה שעשית קודם לכן כי הגוף כבר רגיל
לא מומלץ להתחיל פעילות אחרת או להגביר את הפעילות אלא לעשות בדיוק ברמה שהתעמלת עד עכשיו כמובן שאת צריכה להיות קשובה לגופך ולעשות מה שמרגיש לך נכון
יכול להיות שזומבה כבר לא יתאים לך כי הדופק עולה והגוף מתאמץ הרבה יותר
אבל להמשיך להתאמן בפילאטיס זה מעולה
עד חודש שישי או עד שהבטן כבר גדולה את יכולה להמשיך להתאמן גם על שרירי הבטן
ומחודש שישי לא להרים ראש ושכמות ולא לאמץ את שרירי הבטן
מאוד חשוב לחזק ירכיים חגורת כתפיים ורצפת אגן
בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אני כאן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)