תרגילי פשיטה בקיפוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי פשיטה בקיפוזיס
    מעיין
    03/01/2013

הי שירלי ורחלי,

יש לי מתעמלת עם קיפוזיס, במהלך תרגילי הפשיטה בשכיבת על בטן המלצתי לה לבצע את תרגילי הפשיטה בכפיפת ברכיים (לנטרל חוליות המותן), היא סרבה בתואנה שזה לא נוח לה ואני הנחתי לה, אני יודעת שאפשר לשים מגבת מתחת לבטן אבל אני לא אוהבת לעשות אדפטציות בלי להבין איך זה עובד, אשמח להבין מה בדיוק זה מנטרל וכיצד זה מקל?

תודות לתשובתכן
    מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילי פשיטה בקיפוזיס

הוספת תגובה

• תרגילי פשיטה בקיפוזיס - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    07/01/2013

היי מעיין חשוב להבין מהמתאמנת האם התרגילים בשכיבה על הבטן טובים לה או לא.. אם כן אז מעולה היא יכולה לעשות אותם כרגיל . דווקא אלו תרגילים שצריכים להיות מעולים בשבילה כי היא צריכה לחזק המון חגורת כתפיים שכמות זוקפי גב

את לא חייבת להשים לה שום דבר מתחת לבטן אלא ללמד אותה לעבוד עם בטן פנימה כתפיים ושכמות למטה ולחזק לה את כל חגורת הכתפיים והשכמות

תזכרי שלכל מקרה -ובעיה יש מלא הנחיות אבל הכי חשוב זה קודם להיות קשוב למתאמן ולהבין ממנו אילו תרגילים עושים לו טוב ומה בפחות ומה שטוב לו שם לחזק

מקווה שעזרתי בכל שאלה אני פה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו