פילטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילטיס
    טלי
    06/01/2013

שלום,יש לי שאלה יש לי מבנה גוף שיש לי אגן מאוד רחב כלומר מבנה תחת שיוצא החוצה ,שאלתי האם בפילטיס יכול ללעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילטיס

הוספת תגובה

• פילטיס - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    07/01/2013

היי טלי הפילאטיס יכול בהחלט לעזור לך במבנה גוף כמו שלך יש פחות מודעות לכל האזור של גב תחתון

הפילאטיס יכול לעזור לך ללמוד לרווח ולהכיר את האזור של הגב התחתון , ללמד להכניס בטן פנימה וללכת עם גב זקוף יותר ואז הישבן יבלוט פחות

זה דורש עבודה ומאמץ אז התוצאות בהחלט שוות את זה

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס שאלה

מוריה שושן
    06/02/2013

היי, אני מוריה ורציתי לשאול אם את באה מהתחום של פילאטיס ואם את מעבירה שיעורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס שאלה - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    06/02/2013

היי מוריה ברור שאני מגיעה מתחום הפילאטיס ואני מלמדת בסטודיו שלי בכפר יונה אם את רוצה לקבל ממני שיעורי פילאטיס את מוזמנת ליצור קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו