CORE MUSCLES?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CORE MUSCLES?
    ריקי
    07/01/2013

שלום רב,
    אני בת 27. לאחרונה, בעקבות מחלה חריפה סבלתי מכאבים חזקים בגב התחתון.
    אורטופד שלח אותי לצילום וחשד בשבר דחיסה באחת החוליות (L1). הוא הפנה אותי ל-MRI לברור מעמיק והמליץ על התעמלות CORE MUSCLES לחיזוק שרירי הליבה.
    אין לי מושג למה הוא מתכוון ואשמח לדעת האם לדעתכן התכוון לפילאטיס או למשהו אחר.
    בנתיים חזרתי אליו עם צילומי הMRI והוא אמר שככל הנראה לא מדובר בשבר ואין צורך בברור אוסטופורוזיס... הוא טוען שזה מבנה מולד..
    הוא כתב "שינויים של מחלת SCHUERMANN עם מבנה טיפוסי של L1 ו SCHMORL NODES.
    איזו התעמלות עלי לעשות כדי לחזק את שרירי הליבה? (יש לציין שאני עם עודף משקל די משמעותי..).
    תודה
    ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CORE MUSCLES?

הוספת תגובה

• CORE MUSCLES? - תגובה

שירלי טאו זימברג
    07/01/2013

היי ריקי,
    שיטת פילאטיס אכן מלמדת כיצד יש להשתמש בשרירי הליבה ( המרכז).
    חפשי שיעור פילאטיס באזור מגורייך ובקבוצה קטנה.
    במקביל,אנא פני לדיאטנית לייעוץ לתזונה נכונה. כך את נוהגת בתבונה לאורח חיים נכון ובריא,להתנהלות נכונה ובריאה. בטוחני שהכאב יחלוף.
    תהני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטודיו ליד הבית

ריקי
    07/01/2013

היי שירלי,
    תודה על התשובה. אני פשוט לא מבינה בזה כלום... :-)
    פנתי לדיאטנית ואני בתהליך ירידה במשקל ולקיחת העניינים לידים...
    יש לי ליד הבית סטודיו שיש בו כל מיני דברים: פילאטיס, התעמלות בונת עצם, התעמלות בריאותית ועוד.. ואני פשוט לא יודעת מה הכי מתאים למה שאני צריכה (חיזוק שרירי ליבה, ושלא יהיה קשה מידי...).
    איך אוכל לדעת שאני עוזרת לגוף ולא עושה לו נזק?
    תודה
    ריקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו