snapping hip syndrome

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• snapping hip syndrome
    אביב
    26/01/2013

שלום שמי אביב בן 24 ...אני מתאמן באומנות לחימה בשם איגרוף תאילנדי שבה יש בעיטות ואגרופים...עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני בועט בעיטה גבוהה לגובה הראש עם רגל ימין אז אני מרגיש קליק וכאב(כאב שהוא נסבל וממש קטן אבל עדיין טיפה כואב)...אז הלכתי לאורטופד והוא אמר לי שזה משהו שיש אותו אצל הרבה אתלטים ואנשים שעוסקים בכושר וגם באומנויות לחימה וזה נקרא hip bursitis וגם snapping hip syndrome...הוא נתן לי הפנייה לפיזיותרפייה ששם יתנו לי תרגילים מסויימים אני מניח לתיקון הבעיה...הבנתי שגם פילאטיס יכולה לעזור לתקן את זה...האם זה נכון מה שאני אומר?...מכירים את התופעה?...פשוט הקלדתי את שם התופעה בגוגל באנגלית והראו גם שפילאטיס עוזר לזה...אשמח אם תענו לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    snapping hip syndrome

הוספת תגובה

• snapping hip syndrome - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    26/01/2013

היי אביב אני מכירה את התופעה זה נקרא תסמונת הירך הקופץ
    קודם כל מומלץ לעשות קצת מנוחה שאותה פעילות שגורמת לך לכאב עד שהכאב יעבור בנתיים אתה יכול לתרגל פילאטיס שבאמת יכול לעזור לך

כי הפתרון לכאב זה להאריך את השרירים המקוצרים
    לחזק את השרירים של אזור האגן וגב תחתון
    וכמובן לשפר את השליטה השרירית

בפילאטיס מכשירים עובדים בדיוק על הדברים הללו.. וכמובן שאתה יכול לקחת שיעורים פרטיים ושיעבדו איתך באופן אישי וממוקד בעיה

מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רק עוד שאלה אם אפשר...

אביב
    26/01/2013

כשהלכתי לאורטופד הוא נתן לי הפנייה לפיזיותרפייה שאותה יש לי בעוד שבועיים....האם בפיזיותרפייה יתנו לי תרגילים לזה?...האם היא תספיק לי ללא צורך בפילאטיס?...או שפילאטיס זה משהו שונה והוא יותר יעזור לי מהפיזיותרפייה?...ועוד שאלה אחת...האם רק פילאטיס מכשירים טוב לבעיה הזו של ירך קופץ?...או כל פילאטיס שאני אלך יוכל לעזור לי לזה?...אני שואל משום שאני מנוי במקום ושם כבר יש לי שיעורי פילאטיס שאני יכול לקחת ללא תשלום ואני יודע ששם זה לא פילאטיס של מכשירים...אלא סוג אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רק עוד שאלה אם אפשר... - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    27/01/2013

היי אביב הפיזיותרפיה תעזור לך אבל היא מוגבלת בכמות מפגשים ולא בטוח שהבעיה תיפתר עד אז.. בפילאטיס תלמד איך לעבוד נכון עם הגוף וכמובן שתצליח להקל על הכאב, פילאטיס מכשירים הכי מתאים לך כי העבודה עם ההתנגדות של הקפיצים יוצרת מתיחות וחיזוק שרירי שלא ניתן להגיע אליהם בשיעורי פילאטיס מזרן,

כמובן שתלך לסטודיו שמכיר את הבעיה או שיודע איך לטפל בה, הכי חשוב שבזמן האימון לא יכאב לך הירך וכך תלמד לעבוד מהמקום הנכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה...

אביב
    27/01/2013

מה ההבדל בין פילאטיס ליוגה?...מה יותר יתאים מביניהם לבעיה שלי?...ועוד משהו...הבנתי שיוגה חוץ מחיזוק שרירים וכל זה גם תורמת לנפש...האם גם הפילאטיס חוץ מחיזוק שרירים גם תורם לנפש? או שזו שיטה אחרת כבר חח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה... - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    27/01/2013

אני לא ממש מכירה יוגה, ולכן לא אוכל לענות

תנסה את שתי השיטות ותבחר מה מתאים לך יותר

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו