מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- snapping hip syndromeאביב26/01/2013
שלום שמי אביב בן 24 ...אני מתאמן באומנות לחימה בשם איגרוף תאילנדי שבה יש בעיטות ואגרופים...עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני בועט בעיטה גבוהה לגובה הראש עם רגל ימין אז אני מרגיש קליק וכאב(כאב שהוא נסבל וממש קטן אבל עדיין טיפה כואב)...אז הלכתי לאורטופד והוא אמר לי שזה משהו שיש אותו אצל הרבה אתלטים ואנשים שעוסקים בכושר וגם באומנויות לחימה וזה נקרא hip bursitis וגם snapping hip syndrome...הוא נתן לי הפנייה לפיזיותרפייה ששם יתנו לי תרגילים מסויימים אני מניח לתיקון הבעיה...הבנתי שגם פילאטיס יכולה לעזור לתקן את זה...האם זה נכון מה שאני אומר?...מכירים את התופעה?...פשוט הקלדתי את שם התופעה בגוגל באנגלית והראו גם שפילאטיס עוזר לזה...אשמח אם תענו לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר snapping hip syndrome - תגובה
רחלי אמרוסי חדד26/01/2013היי אביב אני מכירה את התופעה זה נקרא תסמונת הירך הקופץ
קודם כל מומלץ לעשות קצת מנוחה שאותה פעילות שגורמת לך לכאב עד שהכאב יעבור בנתיים אתה יכול לתרגל פילאטיס שבאמת יכול לעזור לך
כי הפתרון לכאב זה להאריך את השרירים המקוצרים
לחזק את השרירים של אזור האגן וגב תחתון
וכמובן לשפר את השליטה השרירית
בפילאטיס מכשירים עובדים בדיוק על הדברים הללו.. וכמובן שאתה יכול לקחת שיעורים פרטיים ושיעבדו איתך באופן אישי וממוקד בעיה
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רק עוד שאלה אם אפשר...
אביב26/01/2013כשהלכתי לאורטופד הוא נתן לי הפנייה לפיזיותרפייה שאותה יש לי בעוד שבועיים....האם בפיזיותרפייה יתנו לי תרגילים לזה?...האם היא תספיק לי ללא צורך בפילאטיס?...או שפילאטיס זה משהו שונה והוא יותר יעזור לי מהפיזיותרפייה?...ועוד שאלה אחת...האם רק פילאטיס מכשירים טוב לבעיה הזו של ירך קופץ?...או כל פילאטיס שאני אלך יוכל לעזור לי לזה?...אני שואל משום שאני מנוי במקום ושם כבר יש לי שיעורי פילאטיס שאני יכול לקחת ללא תשלום ואני יודע ששם זה לא פילאטיס של מכשירים...אלא סוג אחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רק עוד שאלה אם אפשר... - תגובה
רחלי אמרוסי חדד27/01/2013היי אביב הפיזיותרפיה תעזור לך אבל היא מוגבלת בכמות מפגשים ולא בטוח שהבעיה תיפתר עד אז.. בפילאטיס תלמד איך לעבוד נכון עם הגוף וכמובן שתצליח להקל על הכאב, פילאטיס מכשירים הכי מתאים לך כי העבודה עם ההתנגדות של הקפיצים יוצרת מתיחות וחיזוק שרירי שלא ניתן להגיע אליהם בשיעורי פילאטיס מזרן,
כמובן שתלך לסטודיו שמכיר את הבעיה או שיודע איך לטפל בה, הכי חשוב שבזמן האימון לא יכאב לך הירך וכך תלמד לעבוד מהמקום הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה...
אביב27/01/2013מה ההבדל בין פילאטיס ליוגה?...מה יותר יתאים מביניהם לבעיה שלי?...ועוד משהו...הבנתי שיוגה חוץ מחיזוק שרירים וכל זה גם תורמת לנפש...האם גם הפילאטיס חוץ מחיזוק שרירים גם תורם לנפש? או שזו שיטה אחרת כבר חח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה... - תגובה
רחלי אמרוסי חדד27/01/2013אני לא ממש מכירה יוגה, ולכן לא אוכל לענות
תנסה את שתי השיטות ותבחר מה מתאים לך יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)