פילאטיס בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס בהריון
    דניאלה
    16/03/2013

שלום אני בשבוע 24 ועושה הליכות כמעט מדי יום למשך 45 דקות עד שעה. לפני ההריון עשיתי יוגה נשית והפסקתי בגלל הבחילות. בשבוע שעבר התחלתי פילאטיס מכשירים . פילאטיס עשיתי בפעם האחרונה לפני כשנתיים. בדרך כלל הייתי פעילה ספורטיבית לפני ההריון הליכות ריצות אירובי וכו אך לא באופן קבוע. שאלתי היא האם זה בסדר עכשיו להתחיל בפילאטיס מכשירים. השיעור היה בסדר עבורי והמדריכה התאימה לי תרגילים מיוחדים עבורי בזמן ששאר הקבוצה עבדה על בטן. בנוסף, הבטן שלי מאוד קטנה כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס בהריון

הוספת תגובה

• פילאטיס בהריון - תגובה

שירלי טאו זימברג
    16/03/2013

דניאלה היי, פילאטיס מכשירים מצוין לנשים הריוניות. אני שמחה לשמוע שהמורה מתאימה לך את התרגילים. לגבי גודלה של הבטן, אין קשר בינה לבין גודל העובר. האחת גדולה מאד ונולד לה תינוק קטן ולהפך...אני בטוחה שאת במעקב רפואי.על כל פנים,ללא קשר לגודל הבטן,השריר הארוך ביטני 'פתוח' ולכן לא כדאי לעבוד עליו. נהוג להתרכז בשרירי הבטן האלכסונים ושרירי קרקעית האגן,זוקפי הגב ועוד ועוד.
    תהני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו