פילאטיס בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס בהריון
    סופי
    13/06/2013

שלום רב,

אני בת 28, שבוע 9 להריוני. לפני כניסתי להריון תרגלתי פילאטיס מכשירים במשך שנה, ואף נרשמתי לקורס מדריכים. בשבוע 5 בערך יצאתי משיעור פילאטיס לא מרגישה טוב לכמה שעות. זה התבטא בחולשה ככלית על סף עילפון ובכאבי בטן תחתונה - מה שמאודדדד הלחיץ אותי והפסקתי עם הפילאטיס.
    העניין הוא שאני באה מרקע של ריקוד ותנועה, ולאחרונה התמקדתי כאמור בפילאטיס שם ברצוני להתפתח. ומאוד קשה לי עם זה שהפסקתי עם הכל - ריקוד ובפרט פילאטיס מכיוון שאני חרדה שהכל יהיה בסדר עם ההריון.

אחרי הקדמה כה ארוכה יש לי שתי שאלות:

1. האם אני יכולה לנסות ולחזור ולהתאמן בפילאטיס מכשירים (לא ציינתי שאני עושה את השיעורים עם מורה פרטית שמכירה אותי, ולכן גם מאמנת אותי ברמה גבוהה מאוד)

2. לא מסתדר לי איך יכול להיות חיובי הלחץ התוך בטני שמופעל על התינוק בכיווץ שריר רחב בטני..? האם זה באמת בסדר בהריון כל העבודה הזו על הבטן..?

מאוד אודה על תשובתכן המפורטת,
    תודה
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס בהריון

הוספת תגובה

• פילאטיס בהריון - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    16/06/2013

היי מיה קודם כל מאוד מומלץ לעשות פעילות גופנית בהריון ובפרט פעילות שעשית עוד לפני ההריון

תיראי העובר נמצא כל כך עמוק ומוגן בפנים שהפעלת שרירי הבטן לא יוצרת עליו שום לחץ
    אבל בפילאטיס את צריכה להיות מאוד קשובה לגוף שלך במיוחד בהריון ואם מרגיש לך לא נוח לעבוד על הבטן אז אל תעבדי עליה אבל תדעי שאפשר עד חודש שישי לעבוד ולחזק את שרירי הבטן
    אם את נמצאת עם מאמנת אישית אז את יכולה לבקש ממנה להוריד איתך את הרמה ולעבוד מתון יותר את יכולה להמשיך לחזק את הידיים חגורת הכתפיים זוקפי גב רגליים בלי לעבוד על הבטן זה גם בסדר!

מקווה שעזרתי שיהיה בהצלחה ותהיי קשובה לגופך הכי חשוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המפורט והמעודד

סופי
    16/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו