ישיבה והליכה כפופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה והליכה כפופה
    אא
    29/07/2013

שלום, אני בן 28, אני סובל עוד מילדות מישיבה כפופה והליכה כפופה..לפי בדיקות שעשיתי אין לי בעיה מיוחדת בגב,,זה רק עניין של הרגל..רציתי לדעת אם אלך לחוגי פילאטיס בחדר כושר שאני מתאמן האם זה עוזר ליציבה נכונה? האם פילאטיס עוזר לגוף להזדקף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה והליכה כפופה

הוספת תגובה

• ישיבה והליכה כפופה - תגובה

שירלי טאו זימברג
    29/07/2013

בתרגול בשיטת פילאטיס היציבה משתנה ומזדקפת,אלא שאינני יודעת מה קורה בשיעורי פילאטיס במועדוני כושר בשל כמות המשתתפים הגדולה. שוחח עם המדריך בתחילת השיעור על מנת לתאם ציפיות עד כמה שניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה והליכה כפופה - תגובה

שירלי טאו זימברג
    29/07/2013

בתרגול בשיטת פילאטיס היציבה משתנה ומזדקפת,אלא שאינני יודעת מה קורה בשיעורי פילאטיס במועדוני כושר בשל כמות המשתתפים הגדולה. שוחח עם המדריך בתחילת השיעור על מנת לתאם ציפיות עד כמה שניתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו