זקוקה להמלצה לפיאלטיס בהוד השרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה להמלצה לפיאלטיס בהוד השרון
    אלה
    04/08/2013

יכול להיות סטודיו או חוג, העיקר משהו שאפשר ללכת אליו באופן קבוע, ובמחיר סביר. תודה רבה לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לוקחת שיעורים בספורטן..

הדס
    11/08/2013

כי אני בעלי והילדים מנויים שם שנתיים. לפני כן לקחתי שיעורים באופן פרטי ואני חייבת להגיד שהרמה שם ממש לא נופלת מזה... שווה לבדוק :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה פילאטיס בדיוק את מחפשת?

יעל גור
    26/09/2013

יש פילאטיס מזרון ויש פילאטיס מכשירים, יש פילאטיס סטוט ויש פילאטיס בלוק ויש עוד הרבה סוגים. מה את בדיוק מחפשת?
    מתוך שאלתך הקצרה אני מבינה שאת מחפשת פילאטיס ולא פעילות גופנית אירובית אחרת ולכם חשוב שתבחרי את סוג האימון המתאים לך, לחולשות הגוף והנפש שלך בהדרכת צוות מקצועי.
    פילאטיס זה לא רק אימון גופני עם או בלי מזרון אם או בלי מכשירים, יש תורה שלמה מאחורי האימון שבה לחזק את הגוף וגם את הנפש.
    מדברים על 6 עקרונות פילאטיס והם:
    מרכוז
    ריכוז
    שליטה
    דיוק
    נשימה
    זרימה
    אבל לאחרונה קראתי מאמר של מאירה אליאש, מנהלת גוף בנפש סטודיו לפילאטיס מכשירים שטוענת שיש גרסאות שונות עד עשר עקרונות.

המלצתי היא לסטודיו בכפר סבא של סילבנה קמחי-מן. חפשי בגוגל "פילאטיס קונטרולוגי".
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו