3 שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות חשובות
    אני
    02/10/2013

שלום
    יש לי 3 שאלות:

1. התחלתי לעשות פילאטיס לפני 3 חודשים ואני עושה 2-3 שיעורים בשבוע, שעה בכל פעם. למרות זאת יש לי עדיין בטן שירדה קצת אבל לא מספיק. האם יש משהו שאני לא עושה נכון?
    2. בשבוע וחצי האחרון כואב לי הגב התחתון בעיקר יום אחרי שיעור. מה לעשות?
    3. אילו תרגילים צריך לעשות כדי לעבוד על היד האחורית המדולדלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שאלות חשובות

הוספת תגובה

• 3 שאלות חשובות - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    02/10/2013

היי קודם כל, כל הכבוד שאת עושה פילאטיס 3 פעמים בשבוע לגבי הבטן הקטנה יכול להיות שזה עודפי עור ואז מספיק שתשמרי על תזונה נכונה וגם זה ירד

חשוב מאוד לשים לב בזמן שיעור לשמור על הדבקה של הגב התחתון למזרן במיוחד שהרגליים ישרות לתקרה וכמובן להגיד למדריכה שתיתן לך הנחייה איך לעבוד נכון תוך כדי שיעור

אבל ככל שהבטן תתחזק הגב יכאב פחות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים ליד אחורית

אני
    02/10/2013

תודה על התשובה המהירה.

מה לגבי תרגילים ליד האחורית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילים ליד אחורית - תגובה

שירלי טאו זימברג
    03/10/2013

עימדי כשגבך לשפת האמבטיה,בנעלי ספורט כמובן,הניחי את כפות ידייך על שפת האמבטיה,כופפי את הברכיים כך שתהי בעמידה שפופה כשכל כף הרגל מונחת על הרצפה,כופפי את המרפקים לאחור וישרי ...10 חזרות ויותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אני
    03/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו