שאלה על הפילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על הפילאטיס
    מיטללי
    31/03/2008

אני בת 19 ובשנים האחרונות לא עשיתי הרבה ספורט בחצי שנה האחרונה התחלתי חדר כושר פעמים שלוש בשבוע וזה די עוזר אבל הבעיה שלי היא הגובה, אני 158 והעמידה שלי לא טובה כולם אומרים לי שאני נראת דיי כפופה ומכונסת (אני לא מכופפת אבל אני מרגישה תמיד מקווצת באיזור הכתפים למעלה והגב העליון ) למרות שאני משתדלת לעמוד ולשבת זקוף זה מאוד קשה לי להשאר זקופה להרבה זמן ואני מרגישה שזה עושה אותי עוד יותר נמוכה ומקווצת. שמעתי שפילאטיס נותן מראה יותר גבוה האם זה נכון?
    אני רוצה באמת משהו שיעזור לי להיות יותר זקופה בכל מצב ולהראות באמת גבוה יותר מה התרגילים שאני צריכה לעשות ?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על הפילאטיס

הוספת תגובה

• שאלה על פילאטיס. רחלי

גדעון אברהמי
    03/04/2008

מה שאת מתארת זו תופעה נפוצה, ובמיוחד בגילך, של יציבה לא טובה. נכון פילאטיס יכול מאוד לעזור אבל אין זו שאלה של מספר תרגילים כזה או אחר. עלייך להתאמן בפילאטיס באופן מסודר ולאורך זמן. השינוי הוא שינוי שכולל גם איזונים שריריים וגם פיתוח מודעות לצורת הנהול וההחזקה של הגוף. הבעיה אינה הגובה כי אם צורת נשיאת הגוף ובנייתו.

בהצלחה

גדעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו