כאבי גב אחרי פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב אחרי פילאטיס
    ניתי
    25/11/2013

שלום,
    אני בת 49 וסובלת מפריצת דיסק בחוליות תחתונות מזה כשנתיים כשאני עושה פלדנקרייז והליכות יש הקלה. לאחרונה התחלתי פילאטיס ויש לציין שאני לא עושה את כל התרגילים וממש עושה בקצב איטי לפי היכול שלי בשיעור עצמו אין לי כאבים אבל למחרת כואב לי מאוד הגב התחתון ואפילו הקרנה למפשעה ולירך וזה חוזר אחרי כל שיעור למשך שלושה ימים של כאבים.
    האם כדאי להמשיך? או שזה עלול לגרום לי נזק? המורה מעדכנת לפעמים איזה תרגילים מומלץ לעשות ובכל זאת.
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב אחרי פילאטיס

הוספת תגובה

• כאבי גב אחרי פילאטיס - תגובה

שירלי טאו זימברג
    25/11/2013

שלום רב,לא ציינתך בפנייתך אם את עושה פילאטיס מזרן או מכשירים...בקבוצה קטנה של עד 6 אנשים או בקבוצה גדולה יותר...
    אין ספק שמשהו בביצוע לא תקין.הקרנה לרגל בדכ מגיעה מחוליות עמוהש.
    אנא תתעמלי בקבוצה קטנה (עד6) ושהמדריכה תביט בך בענין רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

ניתי
    25/11/2013

ראשית תודה על התשובה המהירה.
    לשם הבהרה אני עושה פילאטיס על מזרון ולא מכשירים.
    בכללי מאילו תרגילים כדאי להימנע בגלל הבעיה הבריאותית שלי ומה מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה - תגובה

שירלי טאו זימברג
    25/11/2013

ניתי,את יכולה עקרונית לבצע כמעט הכל,אלא שחשוב לראות שאת מבצעת נכון.כדאי להקפיד לבצע נ כ ו ן תרגילים לחיזוק שרירי הבטן התחתונה,קרקעית האגן ואלכסוני הבטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו