מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יד ימין קואורדינציה עצבית שריריתל07/12/2013
שלום-יש לי בעיה כזאת שמפריעה לי והיא מתמקדת בשורש כף היד ורעד קל במצבים שונים. איזה תרגילים לעשות? איזה מקומות/ מורים יכולים לטפל בזה?מאוד קשה לי להסביר את זה ולהראות את זה אבל זה קורה לי לא מעט. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יד ימין קואורדינציה עצבית שרירית - תגובה
רחלי אמרוסי חדד08/12/2013היי קודם כל לכי ותבדקי בדיוק מה יש לך על מנת שנידע להתייחס לכל בעיה בהתאם
בגדול אם יש לך כאבים בשורש כף היד אז אל תפעילי עליה עומס
כמובן שלא עמידות שמיכה וכל מה שגורם לך לכאב באזור
בדרך כלל שיש דלקת בשורש כף היד זה נובע מחולשה של הכתפיים והשכמות
אז חשוב מאוד לחזק את האזור הזה כמובן מבלי להגיע לכאב בשורש כף היד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 דברים
ל08/12/20131..בכלל אין לי כאבים
2. אין לי איפה לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 דברים - תגובה
שירלי טאו זימברג08/12/20131. אין קשר לכאבים.
2. פותחים את הספר של הקופת חולים וקובעים תור. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
ל08/12/2013יש לי איפה לבדוק בנארא אבל אין לי איך להגיע לשם ולקבל הפניה מדויקת לשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיד ימין קואורדינציה עצבית שרירית
ל ש -בת15/06/2014קודם כל אני לא יודעת אצל מי לבדוק בדיוק מה יש לי ביד. אני יודעת שזה נובע מפגיעת ראש לפני 27 שנים ולא מנזק ישיר.אין לי כאבים בשורש כף היד. הבעיה שלי היא חוסר יציבות שאני חושבת שנקראת טיקים בשורש כף היד וקצת באמה שקרובה לשורש כף היד, שמפריעה קצת בלשתות עם כוס ולהחזיק סכ''ום ביד ימין. העיכוב הוא בגלל שהדואר שלך הגיע לתקיית הספאם שלי ורק עכשיו אני בודקת אותה.
יד ימין קואורדינציה עצבית שרירית - תגובהרחלי אמרוסי חדד 10:20 08.12.13היי קודם כל לכי ותבדקי בדיוק מה יש לך על מנת שנידע להתייחס לכל בעיה בהתאם
בגדול אם יש לך כאבים בשורש כף היד אז אל תפעילי עליה עומס
כמובן שלא עמידות שמיכה וכל מה שגורם לך לכאב באזור
בדרך כלל שיש דלקת בשורש כף היד זה נובע מחולשה של הכתפיים והשכמות
אז חשוב מאוד לחזק את האזור הזה כמובן מבלי להגיע לכאב בשורש כף היד
רחלי אמרוסי חדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיד ימין קואורדינציה עצבית שרירית - תגובה
שירלי טאו זימברג08/12/2013אני ממליצה לך לגשת לנוירולוג לבדיקה עיצבית שרירית.את התוצאות עלייך להראות למורה המלמדת אותך. ניתן לטפל בכל דבר .עלייך לבדוק ולשתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 דברים
ל08/12/2013אין לי מורה שמלמדת אותי
לאיזה נוירולוג אני אגש ומה פתאום אבקש בדיקה ? את מכירה נוירולוג שמתמחה בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
ל08/12/2013אין לי מושג איך להראות להם את הבעיה הזאת שקורית לי באופן לא צפוי ולמדתי לחיות איתה וגם לא איך להסביר אותה בלי לצאת לגמרי עילגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר - תגובה
שירלי טאו זימברג08/12/2013בדיוק כשם ששיתפת אותי שתפי בעל מקצוע בתחום הנוירולוגיה. הוא ידע לעשות את הבדיקה הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק כשם ששיתפת אותי שתפי בעל מקצו
ל08/12/2013בדיוק כשם ששיתפת אותי שתפי בעל מקצוע בתחום הנוירולוגיה. הוא ידע לעשות את הבדיקה הנכונה
אותך שיתפתי בכתב בשלבים מהבית ובעל פה זה הרבה יותר קשה ואין לי מושג איזה בעל מיקצוע בתחום הנוירולוגיה ואיפה והיה עוד משהו שהדפסתי בטעות באותיות אנגליות ואני לא זוכרת מה הוא היה. עובדה שזה לא טופל במשך יותר מ20 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)