פילאטיס מכשירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס מכשירים
    מאי
    07/04/2014

שלום,

אני בת 32 בשנתיים האחרונות מתאמנת לפחות פעמיים בשבוע אירובי +אימוני כח עם הרבה עבודה על הבטן, נרשמתי לפילטאיס מכשירים לפני חודש והיום גיליתי שאני בשבוע 5 בהריון, השאלה האם אני יכולה להמשיך בשיעורים ללא חשש?
    מדובר בהריון שלישי שכששני ההריונות הראשונים תקינים ולידות רגילות. והאם יש תרגילים מסוימים שאני צריכה להימנע מהם
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס מכשירים

הוספת תגובה

• פילאטיס מכשירים - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    07/04/2014

היי מאי לפי מה שאת מספרת את כבר מתאמנת המון זמן , אפילו אם התחלת פילאטיס לפני חודש את יכולה להמשיך ולהתאמן כרגיל, כמובן לספר על כך למדריכה שלך

ומחודש שישי או שהבטן גדלה לא להרים ראש ולא להוריד רגליים ל45 , בקיצור לא לעבוד על שרירי הבטן

והכי חשוב תהיי קשובה לגופך ולהתאמן לפי איך שמרגיש לך נכון

אבל הפילאטיס יעשה לך הכנה נפלאה להמשך ההריון ללידה ולאחרי הלידה
    ,
    שיהיה המון בהצלחה ולכל שאלה אני כאן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שירלי טאו זימברג
    09/04/2014

אכן את יכולה להמשיך ולהתאמן כרגיל.ספרי למדריכה שלך. היא בוודאי תאמר לך שהחל משבוע 13 לערך כשהבטן מתחילה לצאת כדאי להימנע מכינוס איברים,ולכן לא כדאי להרים את פלג הגוף העליון בעת ביצוע תרגילי בטן,על מנת לא לשתף את הארוך ביטני! כשהראש מונח ניתן לבצע עבודה על הרחב ביטני ואלכסוני הבטן.
    בשעה טובה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס מזרון או מכשירים

אלופה5
    21/04/2014

שלום רב! מזה כ 3 שנים התעלמתי בסטודיו לפילאטיס מכשירים, לאחרונה הגוף שלי נחלש, ירדתי בכמות הקפיצים... יש לי שתי פריצות דיסק בגב תחתון... מה מומלץ יותר פילאטיס מזרון או מכשירים? ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס מזרון או מכשירים - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    22/04/2014

היי הכי מומלץ זה לשלב בין השנים גם מזרן וגם מכשירים
    שימי לב שהמדריכה יודעת איך ומה לעשות במקרה של פריצות דיסק
    אם את מרגישה שהגוף נחלש כדי להמשיך להתאמן במכשירים כי הם תומכים בגוף והקפיצים עוזרים במקרה של מתיחות וניתן לשלוט ברמת הקושי .
    העבודה על המזרן היא יותר קשה ומאתגרת דורשת ריכוז שליטה בגוף , העבודה שלנו כנגד משקל הגוף ללא שום עזרה ותמיכה היא עבודה קשה יותר

תחווי את השניים ותשלבי בינהם
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס מכשירים

אלופה5
    22/04/2014

תודה על תשובתך....כמה פעמים בשבוע צריך לעשות מכשיירם/מזרון?
    האם אפשרי פעם אחת מכשירים ועוד פעמיים הליכות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    22/04/2014

כן ברור מאמי שניתן

הכי מומלץ זה להתאמן פעמיים בשבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו