מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון בפילאטיס מכשירים בחודש רביעימאי07/07/2014
שלום, אני מקווה שזה מתאים בפורום זה.
אני בת 32 בהריון שלישי, שבוע 18, תמיד הייתי פעילה ספורטיבית ומזה כחמישה חודשים אני מתעמלת בפילאטיס מכשירים, השאלה שלי האם אני יכולה להמשיך להתאמן וזה כרוך במס' תרגילים בשכיבה על הגב כשהראש על משענת מורמת קצת כשהתרגילים אינם לשכב ישר תמיד הרגליים ב90 מעלות או למעלה, ולא נמשכים מ2-3 דקות כל תרגיל. האם זה בסדר להמשיך להתאמן על הגב כל עוד אני לא סובלת מכאבים או מרגישה אי נוחות / קושי בביצוע שלהן? שכן קראתי שלא מומלץ אימון ממושך בשכיבה על הגב מסוף חודש רביעי
אודה על תשובה
מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון בפילאטיס מכשירים בחודש רביעי - תגובה
רחלי אמרוסי חדד07/07/2014היי מאי בגלל שהתאמנת לפני ההריון מאוד מומלץ ורצוי להמשיך עם אותה הפעילו שעשית..
עד חודש שישי או עד שהבטן ממש גדולה את יכולה להמשיך לעשות את הכל כרגיל, כמובן להיות קשובה לגוף ואם את מרגישה לא נעים אז להגיד למדריכה
שכיבה על הגב לא מומלצת יותר מרבע שעה מחודש שביעי
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון בפילאטיס מכשירים בחודש רביעי - תגובה
שירלי טאו זימברג09/07/2014יש הדוגלים באמירה שהחל משבוע 24 אין לשכב על הגב ליותר מ 7 דקות ברצף. שינוי תנוחה (צד, למשל) לכמה דקות וניתן לחזור ל 7 דקות נוספות...וכן הלאה.לסירוגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)