אימון בפילאטיס מכשירים בחודש רביעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בפילאטיס מכשירים בחודש רביעי
    מאי
    07/07/2014

שלום, אני מקווה שזה מתאים בפורום זה.
    אני בת 32 בהריון שלישי, שבוע 18, תמיד הייתי פעילה ספורטיבית ומזה כחמישה חודשים אני מתעמלת בפילאטיס מכשירים, השאלה שלי האם אני יכולה להמשיך להתאמן וזה כרוך במס' תרגילים בשכיבה על הגב כשהראש על משענת מורמת קצת כשהתרגילים אינם לשכב ישר תמיד הרגליים ב90 מעלות או למעלה, ולא נמשכים מ2-3 דקות כל תרגיל. האם זה בסדר להמשיך להתאמן על הגב כל עוד אני לא סובלת מכאבים או מרגישה אי נוחות / קושי בביצוע שלהן? שכן קראתי שלא מומלץ אימון ממושך בשכיבה על הגב מסוף חודש רביעי

אודה על תשובה
    מאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימון בפילאטיס מכשירים בחודש רביעי - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    07/07/2014

היי מאי בגלל שהתאמנת לפני ההריון מאוד מומלץ ורצוי להמשיך עם אותה הפעילו שעשית..

עד חודש שישי או עד שהבטן ממש גדולה את יכולה להמשיך לעשות את הכל כרגיל, כמובן להיות קשובה לגוף ואם את מרגישה לא נעים אז להגיד למדריכה

שכיבה על הגב לא מומלצת יותר מרבע שעה מחודש שביעי

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון בפילאטיס מכשירים בחודש רביעי - תגובה

שירלי טאו זימברג
    09/07/2014

יש הדוגלים באמירה שהחל משבוע 24 אין לשכב על הגב ליותר מ 7 דקות ברצף. שינוי תנוחה (צד, למשל) לכמה דקות וניתן לחזור ל 7 דקות נוספות...וכן הלאה.לסירוגין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו