אימון אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון אחרי לידה
    מיכל
    26/08/2014

היי
    אני כחודשיים אחרי לידה ורציתי לדעת כמה דברים
    קודם כל הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה שהכל בסדר ואני יכולה להתחיל להתאמן...
    אז ככה אני עושה בבית פילאטיס של דליה מנטבר למתקדמים ויש תרגילים שממש אני לא מצליחה לבצע(שלפני יכולתי) לדוגמא כאשר אני שוכבת על הגב רגליים ישרות וידיים ישרות למעלה וצריך להתרומם או כמו לשכב על הגב ולהעביר רגליים למעלה למאחורי הראש...
    השאלה שלי היא האם אני אצליח לבצע אותם בעתיד או שבגלל הלידה (לידה רגילה) אני לא אצליח לבצע אותם...
    והשאלה השניה היא תוך כמה אימונים אני אראה תוצאות?

ועוד שאלה...יש תרגלים להרמת חזה? או לפחות קצת לחטב אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון אחרי לידה

הוספת תגובה

• אימון אחרי לידה - תגובה

שירלי טאו זימברג
    01/09/2014

מיכל מזל טוב.את כל התרגילים את תחזרי ותבצעי למופת.כרגע אל תמהרי לבצעם היות והם תרגילים המשתפים בעיקר את השריר הארוך ביטני.תני לאיברים הפנימיים לחזור למקומם, השריר יסגר וכך תוכלי לבצע.
    כרגע תתמקדי בעיקר באיסוף הבטן כשאת מבצעת תרגילי שרירי בטן רגילים ובכלל. שימי לב ששריר הבטן לא "קופץ" לו החוצה!
    עם ה roll up roll over חכי בבקשה.
    כל טוב,
    שירלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אחרי לידה - תגובה

שירלי טאו זימברג
    01/09/2014

מיכל מזל טוב.את כל התרגילים את תחזרי ותבצעי למופת.כרגע אל תמהרי לבצעם היות והם תרגילים המשתפים בעיקר את השריר הארוך ביטני.תני לאיברים הפנימיים לחזור למקומם, השריר יסגר וכך תוכלי לבצע.
    כרגע תתמקדי בעיקר באיסוף הבטן כשאת מבצעת תרגילי שרירי בטן רגילים ובכלל. שימי לב ששריר הבטן לא "קופץ" לו החוצה!
    עם ה roll up roll over חכי בבקשה.
    כל טוב,
    שירלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו