הערה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה נוספת
    אנונימית
    27/05/2007

היי דליה
    עדיין מחכה לתשובה בנוגע להודעה עם השאלות הקודמות שלי :)
    בכל אופן רציתי להעיר שהקלטת תוצאות מהירות ברמה מאוד גבוהה ואני מצליחה להגיע למצב של הזעה ואני מרגישה אפילו א תהדופק - האם זה אומר שאני שורפת קלוריות בשיעור בצורה טובה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הערה נוספת

הוספת תגובה

• לנועה- די וי די תוצאות מהירות.

דליה מנטבר
    27/05/2007

היי נועה יקירה.
    ראשית, "היזהרתי" אותך מראש שאענה רק בתחילת השבוע, והנה אני עונה.

1.פוינט ופלקס בתרגיל אינו משהו קבוע. הפלקס מותח את שריר השוק האחורי, שריר התאומים, ומורגש עיצבית עד אמצע הגב, חשוב מאד להארכת השרירים האחוריים.
    פוינט, לעומת זאת מחזק את שריר התאומים ומפעיל את איזור הקרסול.
    בכל מקרה, פילאטיס באוריינטציה של מחול, ומכך, שילוב אלמנטים מהתחום.
    2.הנשימה בפילאטיס מאפשרת ביצוע נכון ויעיל יותר של התרגילים והופכת אותם ליעילים יותר.
    אין צורך להיות מתוסכלת מהתבלבלותך בנשימה, כי אין נכון או לא נכון בנשימה. חשוב לזכום לקחת נשימה עמוקה בזמן מתיחה, ולנשוף אויר (להוציא) בזמן כיווץ, או, קירוב איברים.
    כשאנו פותחים איברים, לוקחים אויר, יש בזה הגיון, וכשמקרבים, הריאות צריכות להתרוקן, ומכאן, הוצאת אויר.
    3.התרגיל בקלטת של סגירת הפישוק. ליבשי מכנסיים ארוכים, ואז תחליקי עם הרגליים פנימה והחוצה., אין שום סיבה שלא תצליחי, אם גם אני עושה את זה מולך.
    4.אם תעשי את הקלטת, 4 פעמים בשבוע, יצטמצמו הירכיים מכל הכיוונים. אל תידאגי.

אם את מזיעה והדופק שלך מואץ, זה אומר שאת לא רק מצמצמת את היקפייך, אלא גם שורפת יותר קלוריות.
    בהצלחה. ונצלי את השיעור מתנה, השובר המצורף.
    לשרותך תמיד.
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ממש מקסימה! תודה...

אנונימית
    28/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו