דליה שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליה שלום!
    רחלי
    30/04/2008

דליה שלום רב!!

גיליתי את הפילאטיס, ואני מאוד שמחה על כך (אני מרגישה שמצאתי את אימון הכושר שמתאים לי ושאני ממש מתחברת לזה ורואה תוצאות מהר, כי אני ממש שונאת חדרי כושר ואירובי). זה השבוע 2 שאני מתאמנת כל בוקר בשידורי הערוץ "החיים הטובים". אני רוצה לומר לך שאת מדהימה (אני עוד זוכרת אותך מ"שעת כושר")
    אני רואה כבר את ההבדלים, ואני רואה בשינוי שהתחלתי לעבור בגופי. אנשים מסתכלים עלי וחושבים שירדתי במשקל, שלמעשה הגוף התחיל להתעצב ולקבל צורה יפה יותר.

רציתי לשאול, היכן אני משיגה קלטת שלך? (אני לא מצליחה להקליט את התוכניות המדהימות שלך וכיום אימון של 20 דקות נותן לי תחושה שזה לא מספיק ואני רוצה עוד.............). אני בחורה עובדת עם שני ילדים קטנים, ובבוקר הם די מגבילים אותי ולכן אני מעדיפה להעביר את האימון לערבים אחרי שהם הולכים לישון.

אשמח לתגובתך

רחל.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליה שלום!

הוספת תגובה

• היכן ניתן להשיג קלטת או DVD?

רחלי
    30/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל ג.

דליה מנטבר
    01/05/2008

היי רחל
    תודה על הפירגון, שמחה שהצלחתי לגרום לך לאהוב את הפילאטיס.
    יש לי די וי די שנימכרים בחנויות הספרים והוידאו, אך גם דרך האתר שלנו.
    "פילאטיס יום יום" זה רמה בינונית.
    "פילטיס לתוצאות מהירות", זו רמה מאד גבוהה ומאד קשה.
    אולי כדאי שתירכשי קודם את הראשונה ולאחר שתרגישי שכושרך ממש עלה, תרכשי את הקשה ממש.
    בהצלחה.
    דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל ג'

גדעון אברהמי
    02/05/2008

סליחה על העיכוב בתשובה. את סדרת ה DVD של דליה אפשר להשיג בסניפים שלנו וכמו כן ברשת סטימצקי.

מאחל לך אימון נעים וטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו