פילאטיס בגבעתיים שאלות אחרי שיעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס בגבעתיים שאלות אחרי שיעור
    מאמנת חדשה
    08/08/2015

במרחק הליכה מביתי בגבעתיים יש סטודיו פילאטיס (סטודיו באלאנס ברחוב ילדי טהרן).
    בסטודיו יש 3 מיטות ו-3 מעין מכשירים עומדים עם מזרן לפניהם. השיעור התנהל כך שחצי מהתלמידים עובדים על המיטה (כל השיעור) וחצי על המכשיר השני ללא החלפה בין המכשירים.
    כמו כן במהלך השיעור לעיתים לא סיימתי את הסט שניתן לדעתי בגלל שלא ניתן די זמן לאחת הקבוצות או שהמדריכה שכחה לתת זמן לעבודה על הצד השני.

אני ממש מתלבטת- המיקום נח לי אבל אני לא בטוחה שזה שווה את המחיר ...
    מה דעתכם- האם יש טעם לנסות לדבר עם המכון ?
    האם מקובל שרק חצי מהתלמידים מקבלים מיטה, בשיטת כל הקודם זוכה ?
    אם לא האם יש המלצות לסטודיו פילאטיס טוב באזור (אני גרה בגבעת רמב״ם בגבעתיים וניידת...) ורוצה להתעמל פעמיים בשבוע בשעות הערב המאוחרות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פילאטיס בגבעתיים שאלות אחרי שיעור - תגובה

שירלי טאו זימברג
    11/08/2015

שלום לך,לדעתי ת מ י ד כדאי לדבר..לשאול..את המדריכה או את בעלת המכון. זה יותר פשוט,קצר ויעיל. כמו כן, תבררי אם יש קבוצה נוספת של חדשים יותר.
    או בכלל, האם תיתכן אפשרות לעבוד בקצב ובהקשבה שלך את הגוף וזאת מבלי שיאיצו בך.
    תהני:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילאטיס בגבעתיים שאלות אחרי שיעור - תגובה

שירלי טאו זימברג
    11/08/2015

מזמינה אותך להתנסות בשיעור שווה.
    בני משה 10 תל אביב
    ממליצה בחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו