קורס מדריכות פילאטיס- ביקוש בשוק ורווח כלכלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס מדריכות פילאטיס- ביקוש בשוק ורווח כלכלי
    יעל
    06/07/2016

אני מעוניינת לעשות קורס פילאטיס. אך לפני כן, אני מעוניינת לדעת עד כמה קיימת תעסוקה בשוק למדריכות חדשות.
    המחיר הוא לא זול ולכן לפני הכל, חשוב לי לדעת עד כמה אראה רווח לאחר מכן.

אשמח לייעוץ ממדריכות מנוסות :)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קורס מדריכות פילאטיס- ביקוש בשוק ורווח כלכלי - תגובה

שירלי טאו זימברג
    13/07/2016

מדריכת פילאטיס מתחילה מרוויחה 120 שח לשיעור סטודיו של שעה. אבל זו לא הנקודה. את אמורה ללמוד משהו שמעניין אותך..משהו שאת מתחברת אליו מאד, טכניקה שיש לך רצון לחנך ולהעביר הלאה. רק כך אנשים 'יצביעו' אלייך ברגליים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יעל
    26/07/2016

קודם, תודה על התשובה:)

המצב הוא כזה: אני עושה תואר ומוכנה להפסיק אותו במיוחד כדי ללמוד פילאטיס. ובכן, המטרה היא לא לעשות כסף אלא ליהנות ולהתפתח. אך קיימת גם חשיבות לכיסוי עלויות וכמובן, אפשרות לשלם על המשך התואר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוראת פילאטיס

שירלי טאו זימברג
    13/02/2017

אוכל להוסיף ולומר משפט אחד.
    מי שטוב...מצביעים אליו ברגליים!
    משמע, אם את אוהבת את התחום ומרגישה שאת משתוקקת להעביר אותו הלאה, קרוב לוודאי שהצלחתך מובטחת!
    כל השאר...כיסוי עלויות ורווח זו שאלת זמנים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו