איפה כדאי ללמוד הדרכת פילאטיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה כדאי ללמוד הדרכת פילאטיס?
    לי
    12/09/2016

האם כדאי ללמוד במכללה אוניברסיטה או מקום פרטי שמלמד ,מבחינה כלכלית משתלם יותר סטודיו פרטי אך האם זה משתלם עם עבודות בעתיד? או שעדיף להגיד שלמדת במקום מוכר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איפה כדאי ללמוד הדרכת פילאטיס? - תגובה

רחלי אמרוסי חדד
    15/09/2016

היי לי התשובה תלויה בהמון דברים , היום יש המון בתי ספר פרטיים שמכשירים מדריכים לפילאטיס באופן מאוד מקצועי כי הקבוצות קטנות ולא המניות היחס אישי יותר ויש אפשרות לתת מענה לכל תלמיד
    בדרך כלל במקומות מוכרים מאוד הקבוצות לימוד גדולות מאוד ולא מתאימות לכל אחד
    מוזמנת לדבר איתי אם את מעוניינת בפרטים נוספים
    והיום עקב הביקוש הגדול למדריכות פילאטיס אם תהיי מדריכה טובה ומקצועית יקבלו אותך גם אם הבית ספר לא מוכר במיוחד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה כדאי ללמוד הדרכת פילאטיס? - תגובה

שירלי טאו זימברג
    15/09/2016

לי, לכל מקום שתפני ותתעניני ללמוד בו, הביעי את רצונך לעשות שיעור אצל המורה שילמד בקורס. זה עקרון מפתח. ההתחברות שלך כתלמידה למורה תגדיל את סיכוייך להצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו