כאבי גב תחתון 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון 3 חודשים
    אורית
    23/11/2016

סובלת מכאבי גב תחתון כבר למעלה מ 3 חודשים עקב הרמת משקל כבד...מתאמנת 3 פעמים בשבוע אימנוים אינטנסיבים ו ומשתדלת לשמור על הגב לאחרונה התחלתי פילאטיס הייתי אצל אורטופדים שאמרו שאין כלום בגב זה רק דלקת ונתנו אטופן...הכאב בא והולך אתמול עשיתי שיעור פילאטיס והיה לי מאד מאד קשה לבצע את התרגילים הרגשתי מגבלה בגלל הגב וכאבים השאלה האם מותר להתאמן ככה והאם זה ישתפר האם זה מצב נורמאלי שחשים מגבלה וכאב וזה רק יילך וישתפר? מה כדאי לעשות אני מתוסכלת מאד :(( רוצה לחזק שרירי גב ובטן הם די חלשים ) (שנתיים אחרי לידה אחרונה) גם חיזוק רצפת האגן שמאד חלשה אצלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון 3 חודשים

הוספת תגובה

תמונה

• כאבי גב תחתון

שירלי טאו זימברג
    23/12/2016

פילאטיס יעזור לך מאד לחיזוק שרירי הבטן העמוקים, גם לחיזוק והגמשת זוקפי הגב.
    אבל, שימי לב...כשאת מבצעת תרגילים בשיעור פילאטיס עלייך לאסוף את הבטן ולא לתת לה "לקפוץ" החוצה בעת המאמץ. לעומת זאת, כשאת מרימה משקולות בוודאי נאמר לך כי ההיפך הוא הנכון,ז"א כי יש להוציא ולנפח את שרירי הבטן בזמן המאמץ.
    שתפי את המורה לפילאטיס שתביט בך ותתרגל איתך איסוף נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו