הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו
    סבין
    03/06/2007

אני בת 48 גובה 160 משקל 67 ק"ג.
    עברתי בשנת 97 ניתוח בשני צדדים החלפת מפרקי ירך, שנתיים לקח לי לחזור לפעילות גופנית מלאה . התחלתי לפני שנה פילאטיס מכשירים ברחובות . לאחר חצי שנה של פעילות ותוצאות מדהימות היתחילה בעיה בגב להחמיר . היפסקתי כל פעילות שהיא . היום אני חזרתי לפעיולות גופנית קניתי את הקלטת שלך 4X4 מפני ששיעורי הפילאטיס מכשירים מאוד יקר לי .
    אבל בקלטת שלך דליה, יש תרגילים מאוד קשים עבור אנשים שעברו ניתוחים כמו שלי .
    עוד בעיה לפני שנתיים שקלתי 52 ק"ג לקחתי כל חיי גלולות והינה היגע גיל המעבר עם כל התופעות שלו , והיום כמו שציינתי בהתחלה המשקל שלי הוא 67 ק"ג אני לא נכנסת לאף בגד שלי ולא מוכנה היכנע לצרה הזו מאוד חשוב לי המשקל שלי מפני שזה פוגע במפרקים . אני מרגישה מאוד לא טוב עם עצמי זקוקה לעזרתך בנידון.
    תודה מראש
    סבין.
    פלאפון שלי 054-4314733

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

• סבין יקירתי

דליה מנטבר
    03/06/2007

היי סבין יקירתי.
    קודם כל קבלי עצמך יותר בסלחנות, ומבטיחה לעזור לך לצאת מהמצב שאינך רוצה להיות בו, כי מרגיש לך רע.
    ראשית, הקלטת 4X4 היא באמת מאד קשה. הוצאתי לאחרונה 3 די וי די חדשים. אולי הקלטת "פילאטיס יום יום" תתאים לך. בכל מקרה אדבר איתך מחר.
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו