מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילי בטןפיית הפרחים04/06/2007
לדליה שלום.
אני נערה בת 17. אני מחלימה מאנורקסיה קשה וכבר מותר לי לעשות פעילות גופנית.
זוהי תקופה ארוכה מאוד שאני עושה כפיפות בטן בצורה אובססיבית למדי ואני מועונינת שתתני לי תרגילים שלא לוקחים כל כך הרבה זמן (התחלתי עבודה חדשה) וכן עובדים על השירירים בבטן בצורה הכי טובה שיש. הבטן שלי שטוחה ומחוטבת אבל אני מעוניינת לשמור עליה ככה ובגלל זה אני כל כך אובססיבית.
אשמח לישמוע ממך כמה שיותר מפורט לגבי התרגילים, תדירות התרגילים אולי שתרגיעי אותי שאם יום אחד אני לא עושה אז השרירים לא יעלמו בין לילה.....
אבל בעיקרון אני מחפשת משהו יותר בריא לגוף ולנפש שהוא עבודה טובה על הבטן. בשילוב נשימות.
בברכה
פיית הפרחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפיית הפרחים
דליה מנטבר04/06/2007היי מתוקה.
מאד שמחה שפנית אלי, ויותר שמחה שאת מחלימה ממחלה קשה זו. את כניראה מאד "געבורה" ובעלת כוח רצון אדיר.
רוצה די וי די, מאד מאתגר שמפעיל חזק ונכון מאד את שרירי הבטן? הוצאתי די וי די שניקרא: "פילאטיס לתוצאות מהירות", וכשמו כן הוא. תעשי אותו 4 פעמים בשבוע, ותשיגי את כל מה שאת הכי צריכה לגוף שלך. חיטוב, בריאות, נשימות, שילוב של גוף- נפש, והכי שאת רוצה? שרירי בטן חטובים ויפים.
יכולה להתקשר אלינו ונישלח את הדי וי די אליך. 03-5445344
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה הדי וידי עולה?
פיית הפרחים07/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר ה די וי די
דליה מנטבר07/06/200779.90 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)