תרגילי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי בטן
    פיית הפרחים
    04/06/2007

לדליה שלום.

אני נערה בת 17. אני מחלימה מאנורקסיה קשה וכבר מותר לי לעשות פעילות גופנית.
    זוהי תקופה ארוכה מאוד שאני עושה כפיפות בטן בצורה אובססיבית למדי ואני מועונינת שתתני לי תרגילים שלא לוקחים כל כך הרבה זמן (התחלתי עבודה חדשה) וכן עובדים על השירירים בבטן בצורה הכי טובה שיש. הבטן שלי שטוחה ומחוטבת אבל אני מעוניינת לשמור עליה ככה ובגלל זה אני כל כך אובססיבית.
    אשמח לישמוע ממך כמה שיותר מפורט לגבי התרגילים, תדירות התרגילים אולי שתרגיעי אותי שאם יום אחד אני לא עושה אז השרירים לא יעלמו בין לילה.....
    אבל בעיקרון אני מחפשת משהו יותר בריא לגוף ולנפש שהוא עבודה טובה על הבטן. בשילוב נשימות.
    בברכה
    פיית הפרחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילי בטן

הוספת תגובה

• לפיית הפרחים

דליה מנטבר
    04/06/2007

היי מתוקה.
    מאד שמחה שפנית אלי, ויותר שמחה שאת מחלימה ממחלה קשה זו. את כניראה מאד "געבורה" ובעלת כוח רצון אדיר.
    רוצה די וי די, מאד מאתגר שמפעיל חזק ונכון מאד את שרירי הבטן? הוצאתי די וי די שניקרא: "פילאטיס לתוצאות מהירות", וכשמו כן הוא. תעשי אותו 4 פעמים בשבוע, ותשיגי את כל מה שאת הכי צריכה לגוף שלך. חיטוב, בריאות, נשימות, שילוב של גוף- נפש, והכי שאת רוצה? שרירי בטן חטובים ויפים.
    יכולה להתקשר אלינו ונישלח את הדי וי די אליך. 03-5445344

דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה הדי וידי עולה?

פיית הפרחים
    07/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר ה די וי די

דליה מנטבר
    07/06/2007

79.90 ש"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו