לימודי פילאטיס- התמחויות שונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי פילאטיס- התמחויות שונות
    ל
    10/09/2017

שלום רב,
    רציתי לשאול- האם בתוכנית לימודי פילאטיס מזרן נלמד הפילאטיס הדינאמי והאינטנסיבי יותר? במידה ולא, כיצד אוכל להגיע להתמחות זו?..

ברצוני לדעת גם כיצד ניתן להגיע להדריך יוגילאטיס (שילוב עם יוגה)?

ושאלה נוספת, האם ישנו קרוס משולב של פילאטיס מזרן ופילאטיס מכשירים? שבסיומו יתאפשר בעצם לקבל את שני התעודות?

תודה על הסבלנות למספר הנושאים והמשוב עליהם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכשרת מדריכי פילאטיס

שירלי טאו זימברג
    10/09/2017

ראשית, החומרים הנלמדים בקורס הכשרת מדריכים הינם החומרים המקוריים שהועלו על הכתב. לרוב התרגילים יש את המקצב שלהם והמדריך יכול לשנות את הקצב כראות עיניו. אני ממליצה מאד לעבוד עם מטרונום.
    2.יוגילאטיס זו המצאה של השנים האחרונות. לא מכירה. אני ממליצה להעמיק את הידע בתחום אחד. להתמקד.
    3.קיים קורס משולב, 3 ימים בשבוע.
    לפרטים: 035445344
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי פילאטיס-המשך

ל
    11/09/2017

בהחלט נהיה לי הרבה יותר סדר בדברים :)
    תודה רבה על המענה המהיר :)

..האמת ששכחתי לשאול לגבי תעסוקה ואופי ההכשרה- פילאטיס היא עבודה שמבוקשת מבחינת הכרה והוראה בחו"ל? כי ידוע לי שלא את כל הקורסים והמקצועות ניתן להמיר ולהתפרנס שלא בארץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכשרת מדריכי פילאטיס ותעסוקה בחו"ל

שירלי טאו זימברג
    20/09/2017

כשלומדים במקום מוכר ניתן להשתלב בתעסוקה גם בחו"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו