בקשה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לעזרה
    רווית
    07/06/2007

היי, אני אמא לשלושה ילדים כשהקטן בן 7 חודשיים, אני סובלת מעקמת בגב עליון (הגעתי לחדר מיון עם כאבים נוראיים עד הראש), הומלץ לי מאוד לעשות פילאטיס, התחלתי לעשות פילאטיס מכשירים, בהתחלה ממש הרגשתי שינוי, אפילו הסובבים אותי אמרו לי שאני פתאם יותר גבוהה, אחרי תקופה של חודש (עשיתי סה"כ שלושה חודשים) התחלתי להרגיש סחרחורת אחרי השיעורים וכן שהגוף שלי מושך כלפי מטה, כרגע אני בהפסקה ומרגישה שהגוף מתנוון, אני רוצה מאוד לעשות פילאטיס, אני מאיזור הצפון, הייתי מעדיפה לעשות בבית בגלל הילדים, אני מבקשת את עזרתך, האם אני יכולה לרכוש קלט/ות ולעשות לבד ואם כן איזה? האם אני בכלל יכולה לעשות לבד פילאטיס?
    וכמה פעמים בשבוע צריך לעשות כדי להרגיש ולראות שינויים?
    תודה מראש אל עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לעזרה

הוספת תגובה

• לרוית- בקשה לעזרה.

דליה מנטבר
    08/06/2007

היי רוית.
    כשהיתחלת לעשות פילאטס מכשירים, הרגשת בשינוי ביציבה וזה מצויין.
    אח"כ חלה הרעה במצבך. הסחרחורות כניראה נבעו כתוצאה מלחץ עיצבי של הדיסק שבין החוליות, מה שגורם לסחרחורות וכאבי ראש.
    כניראה, שבשלב מסויים, הקפדת פחות על "ניקיון" התרגילים, והגוף נטה לאן שנוח לו, לתוך העקמת.
    ממליצה לך על הדי וי די שלי , "פילאטיס לנשים בהריון", משום שזה יכול להיות לך פיתרון התחלטי למצב שאת נימצאת בו עכשיו.
    יש בקלטת הזו, עבודה מאד מאוזנת על החלק העליון של הגב, על יציבה נכונה ועל פיתולים, וזה מאד נכון לך, עכשיו.
    בהמשך, כיתבי לי שוב, וניבחן את מצבך, ואז אתאים לך מה שצריך לאותו זמן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לעזרה

רווית
    08/06/2007

תודה אל התשובה המהירה, דליה , האם אני צריכה לרכוש מכשירי עזר נוספים, בהתעמלות מכשירים השתמשנו בגליל ובהגה, האם עליי לרכוש זאת?ואם כן היכן? היכן ניתן לרכוש את הקלטת שלך?, אני מאזור נהריה.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית- בקשה לעזרה.

דליה מנטבר
    08/06/2007

רויץ, מתוקה.

את הדי וי די את יכולה למצוא בכל חנויות הספרים, סטימצקי וכו. וגם בחנויות המוזיקה כמו טאוור רקורדס.
    יכולה גם להתקשר אלי ונישלח לך. 03-5445344.
    כדאי אולי שתירכשי גומיה. יכולה גם דרכינו.
    לשרותך תמיד.
    דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו