מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לעזרהרווית07/06/2007
היי, אני אמא לשלושה ילדים כשהקטן בן 7 חודשיים, אני סובלת מעקמת בגב עליון (הגעתי לחדר מיון עם כאבים נוראיים עד הראש), הומלץ לי מאוד לעשות פילאטיס, התחלתי לעשות פילאטיס מכשירים, בהתחלה ממש הרגשתי שינוי, אפילו הסובבים אותי אמרו לי שאני פתאם יותר גבוהה, אחרי תקופה של חודש (עשיתי סה"כ שלושה חודשים) התחלתי להרגיש סחרחורת אחרי השיעורים וכן שהגוף שלי מושך כלפי מטה, כרגע אני בהפסקה ומרגישה שהגוף מתנוון, אני רוצה מאוד לעשות פילאטיס, אני מאיזור הצפון, הייתי מעדיפה לעשות בבית בגלל הילדים, אני מבקשת את עזרתך, האם אני יכולה לרכוש קלט/ות ולעשות לבד ואם כן איזה? האם אני בכלל יכולה לעשות לבד פילאטיס?
וכמה פעמים בשבוע צריך לעשות כדי להרגיש ולראות שינויים?
תודה מראש אל עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוית- בקשה לעזרה.
דליה מנטבר08/06/2007היי רוית.
כשהיתחלת לעשות פילאטס מכשירים, הרגשת בשינוי ביציבה וזה מצויין.
אח"כ חלה הרעה במצבך. הסחרחורות כניראה נבעו כתוצאה מלחץ עיצבי של הדיסק שבין החוליות, מה שגורם לסחרחורות וכאבי ראש.
כניראה, שבשלב מסויים, הקפדת פחות על "ניקיון" התרגילים, והגוף נטה לאן שנוח לו, לתוך העקמת.
ממליצה לך על הדי וי די שלי , "פילאטיס לנשים בהריון", משום שזה יכול להיות לך פיתרון התחלטי למצב שאת נימצאת בו עכשיו.
יש בקלטת הזו, עבודה מאד מאוזנת על החלק העליון של הגב, על יציבה נכונה ועל פיתולים, וזה מאד נכון לך, עכשיו.
בהמשך, כיתבי לי שוב, וניבחן את מצבך, ואז אתאים לך מה שצריך לאותו זמן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לעזרה
רווית08/06/2007תודה אל התשובה המהירה, דליה , האם אני צריכה לרכוש מכשירי עזר נוספים, בהתעמלות מכשירים השתמשנו בגליל ובהגה, האם עליי לרכוש זאת?ואם כן היכן? היכן ניתן לרכוש את הקלטת שלך?, אני מאזור נהריה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית- בקשה לעזרה.
דליה מנטבר08/06/2007רויץ, מתוקה.
את הדי וי די את יכולה למצוא בכל חנויות הספרים, סטימצקי וכו. וגם בחנויות המוזיקה כמו טאוור רקורדס.
יכולה גם להתקשר אלי ונישלח לך. 03-5445344.
כדאי אולי שתירכשי גומיה. יכולה גם דרכינו.
לשרותך תמיד.
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)