פילאטיס לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס לאחר ניתוח
    נינה
    10/06/2008

שלום רב!
    סבלתי שלוש שנים מכאבי גב בשל פריצת דיסק בחוליות המותן לפני שנה וחצי עברתי ניתוח
    שאיבת הדיסק ופתיחת התעלה (למינקטומיה) רציתי לדעת האם אני יכולה לעסוק בפילאטיס?
    אם כן אז אלו פעיליות כן ואלו לא? והמלצה לגבי פילאטיס באזור רחובות?
    תודה מראש ובוקר טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• פילאטיס לאחר ניתוח. נינה

גדעון אברהמי
    18/06/2008

בהחלט חשוב שתחזרי לפעילות ופילאטיס זה סוג הפעילות שיכולה לבנות את הגב ולשקם את תפקוד עמוד השדרה. רצוי מאוד שהאימון יהיה פילאטיס מכשירים. יש לנו מכון בראשון לציון
    03-9611563 כדאי לייצור איתם קשר ולקבוע שעור ניסיון. חשוב לדווח למורה על מצבך ובפרוט. אינני מכיר מכונים באזור רחובות עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט דיסק

מיכל
    20/08/2010

שלום רב

אני לאחר ניתוח דיסקטומי מותני זעיר פולשני שעבר ללא הצלחה סולבת מכאבים נוראים בעכוז וובברך יש לי בלט דיסק l4-l5 שלוחץ על השורש ניסיתי את כל הטיפולים האפשרים מכדורים ועד זריקות תחת שיקוף פיזוטריפיה ללא הועיל,הדירותרפיה.

האם פילטאיס יכול לשפר את מצבי או לפחות להקל על הכאב הנורא ואם כן אני גרה בבפתח תקוה היכן קיים מכון שאליו אני יכולה ללכת.
    ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט דיסק

שירלי טאו זימברג
    21/08/2010

הי מיכל,
    פילאטיס מכשירים בשילוב של מורה טובה ישפר את מצבך, יעזור להתנהל חופשי ביומיום.
    ביהוד מלמדות שתי מורות נפלאות, האחת סיגל להב,והשניה שרה דניאל
    035368880

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו