מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילאטיס לאחר ניתוחנינה10/06/2008
שלום רב!
סבלתי שלוש שנים מכאבי גב בשל פריצת דיסק בחוליות המותן לפני שנה וחצי עברתי ניתוח
שאיבת הדיסק ופתיחת התעלה (למינקטומיה) רציתי לדעת האם אני יכולה לעסוק בפילאטיס?
אם כן אז אלו פעיליות כן ואלו לא? והמלצה לגבי פילאטיס באזור רחובות?
תודה מראש ובוקר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילאטיס לאחר ניתוח. נינה
גדעון אברהמי18/06/2008בהחלט חשוב שתחזרי לפעילות ופילאטיס זה סוג הפעילות שיכולה לבנות את הגב ולשקם את תפקוד עמוד השדרה. רצוי מאוד שהאימון יהיה פילאטיס מכשירים. יש לנו מכון בראשון לציון
03-9611563 כדאי לייצור איתם קשר ולקבוע שעור ניסיון. חשוב לדווח למורה על מצבך ובפרוט. אינני מכיר מכונים באזור רחובות עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט דיסק
מיכל20/08/2010שלום רב
אני לאחר ניתוח דיסקטומי מותני זעיר פולשני שעבר ללא הצלחה סולבת מכאבים נוראים בעכוז וובברך יש לי בלט דיסק l4-l5 שלוחץ על השורש ניסיתי את כל הטיפולים האפשרים מכדורים ועד זריקות תחת שיקוף פיזוטריפיה ללא הועיל,הדירותרפיה.
האם פילטאיס יכול לשפר את מצבי או לפחות להקל על הכאב הנורא ואם כן אני גרה בבפתח תקוה היכן קיים מכון שאליו אני יכולה ללכת.
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלט דיסק
שירלי טאו זימברג21/08/2010הי מיכל,
פילאטיס מכשירים בשילוב של מורה טובה ישפר את מצבך, יעזור להתנהל חופשי ביומיום.
ביהוד מלמדות שתי מורות נפלאות, האחת סיגל להב,והשניה שרה דניאל
035368880* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)