מה ההבדל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל?
    גל
    11/06/2007

הי שמי ליהי,
    ורציתי לשאול מה ההבדל בין השיטה של סטודיו סי ופלאטיס? האם זה אותו הדבר?
    אשמח אם תפרטו לי על ההבדלים...

יש לי פלטפוס מאוד חזק בכפות הרגליים,אשר מקרין לי כאבים נוראיים לגב התחתון האם פילאטיס מסייע?
    כמו כן יש לי גם אלרגיה לפעילות גופנית אינטנסיבית כלומר פעילות שהיא מוגדרת כ אירובית שיש בה זרימת דם מואצת, אך כשזה פעילות סטטית שעובדת על שרירים בעיקרה ,ואין דופק מהיר מאוד וגבוה לא קורה לי דבר...
    חשוב לי לחטב ולשמור על גופי גם במסגרת הצבא, יש לך טיפים לחיילת במסגרת צבאית?

סליחה על המון השאלות ש"הפלתי" עלייך בבת אחת... (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ההבדל?

הוספת תגובה

• מה ההבדל, גל

גדעון אברהמי
    14/06/2007

תודה ששאלת. קצת לא הוגן מצידי להתייחס לשיטת סטודיו C אבל בגדול שם עוסקים בחיטוב, לדעתי שיטחי כאשר עובדים על כל שריר בניפרד ולא מייחסים לגוף כולו כיחידה הפועלת תוך תאום של כל השרירים, המערכות העמוקות של הגוף, המחשבה, הנשימה, הקואורדינציה התנועתית והיציבה. אצלנו אנו מתייחסים לכל אלו והתוצאה היא גוף מחוטב שמתפקד נכון ובריא ויציבהמשופרת שגם היא משפיעה רבות על איך אנו נראים.
    לגבי הפלטפוס. בפילאטיס מכשירים יש עבודה נפלאה על שרירי כף הרגל בפרט והרגליים בכלל ויחד עם השיפור הכללי ביציבה ובצורה שבא אנו נושאים את גופנו, נוצר שיפור שיכול לפטור אותך מכאבי הגב.
    במסגרת הצבאית הדבר הראשון שעלייך לעשות זה להתמודד עם המזון הצבאי אבל עם תתחילי להתאמן בפילאטיס ולקבל את היעוץ התזונתי הקיים אצלנו. תוכלי לבצע חלק מהתרגילים במהלך שרותך ותלמדי להתמודד עם התפריט הצה"לי. את מוזמנת לבוא ולהתנסות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ,שאלה נוספת

גל
    15/06/2007

מאוד עזרת לי...
    ונראה לי שאשנה את המנוי שלי מסטודיו סי לפלאטיס, גם לשם הגיוון...
    וגם מפני שזה נשמע מאוד בריא ,מאזן ותורם לגוף ערך מוסף...
    אשמח אם תייעץ לי על מרכז פלאטיס טוב שמתקיים בעיר אשדוד.
    יש המון חדרי כושר שמציעים את זה...ולא יודעת עד כמה זה רציני ומקצועי שם.
    אפשר עצה למקום טוב בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו