מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההבדל?גל11/06/2007
הי שמי ליהי,
ורציתי לשאול מה ההבדל בין השיטה של סטודיו סי ופלאטיס? האם זה אותו הדבר?
אשמח אם תפרטו לי על ההבדלים...
יש לי פלטפוס מאוד חזק בכפות הרגליים,אשר מקרין לי כאבים נוראיים לגב התחתון האם פילאטיס מסייע?
כמו כן יש לי גם אלרגיה לפעילות גופנית אינטנסיבית כלומר פעילות שהיא מוגדרת כ אירובית שיש בה זרימת דם מואצת, אך כשזה פעילות סטטית שעובדת על שרירים בעיקרה ,ואין דופק מהיר מאוד וגבוה לא קורה לי דבר...
חשוב לי לחטב ולשמור על גופי גם במסגרת הצבא, יש לך טיפים לחיילת במסגרת צבאית?
סליחה על המון השאלות ש"הפלתי" עלייך בבת אחת... (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל, גל
גדעון אברהמי14/06/2007תודה ששאלת. קצת לא הוגן מצידי להתייחס לשיטת סטודיו C אבל בגדול שם עוסקים בחיטוב, לדעתי שיטחי כאשר עובדים על כל שריר בניפרד ולא מייחסים לגוף כולו כיחידה הפועלת תוך תאום של כל השרירים, המערכות העמוקות של הגוף, המחשבה, הנשימה, הקואורדינציה התנועתית והיציבה. אצלנו אנו מתייחסים לכל אלו והתוצאה היא גוף מחוטב שמתפקד נכון ובריא ויציבהמשופרת שגם היא משפיעה רבות על איך אנו נראים.
לגבי הפלטפוס. בפילאטיס מכשירים יש עבודה נפלאה על שרירי כף הרגל בפרט והרגליים בכלל ויחד עם השיפור הכללי ביציבה ובצורה שבא אנו נושאים את גופנו, נוצר שיפור שיכול לפטור אותך מכאבי הגב.
במסגרת הצבאית הדבר הראשון שעלייך לעשות זה להתמודד עם המזון הצבאי אבל עם תתחילי להתאמן בפילאטיס ולקבל את היעוץ התזונתי הקיים אצלנו. תוכלי לבצע חלק מהתרגילים במהלך שרותך ותלמדי להתמודד עם התפריט הצה"לי. את מוזמנת לבוא ולהתנסות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,שאלה נוספת
גל15/06/2007מאוד עזרת לי...
ונראה לי שאשנה את המנוי שלי מסטודיו סי לפלאטיס, גם לשם הגיוון...
וגם מפני שזה נשמע מאוד בריא ,מאזן ותורם לגוף ערך מוסף...
אשמח אם תייעץ לי על מרכז פלאטיס טוב שמתקיים בעיר אשדוד.
יש המון חדרי כושר שמציעים את זה...ולא יודעת עד כמה זה רציני ומקצועי שם.
אפשר עצה למקום טוב בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)