אימון פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון פילאטיס
    יורם
    16/08/2008

שלום
    התחלתי לעשות אימוני פילאטיס (חוץ מחדר כושר ואירובי ) מאתר אינטרנט שמריץ תוכנית אימון של 30 דק' כל אימון

השאלה אם חצי שעה אימון זה מספיק ??? ומה התדירות שכדאי לבצע אימון פילאטיס (אפשר כל יום ??)

2. מה אני אמור להרגיש לאחר כחודש של אימון פילאטיס במה זה אמור לעזור לי ??

3. האם אפשר לבצע אחרי אימון פילאטיס אימון אירובי כגון ריצה או הליכה מהירה על הליכון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון פילאטיס

הוספת תגובה

• אימון פילאטיס. משה

גדעון אברהמי
    19/08/2008

יפה שהתחלת לעשות פילאטיס אבל להתאמן ללא מדריך זה רק חצי עבודה משום שללא ההנחיה המדוייקת והבקרה על כל תנועה וניואנס של תנועה זה רק סתם לעשות תרגיליםולא ממש לעשות פילאטיס.

לגופו של עניין חצי שעה זה יותר טוב מכלום אבל זה לא מספיק ובהחלט אפשר להתאמן יום יום.

מה שצריך להרגיש לאחר תקופת אימון זה גוף שמתפקד יותר טוב, יציבה טובה יותר, מפרקים חופשיים יותר וגם גוף יותר מאורגן ואסוף אבל זה יכול לקחת גם יותר מחודש.

וכן אפשר לעשות ורצוי להוסיף שעור אירובי לשעור הפילאטיס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמישות בפילאטיס

משה
    21/08/2008

רוב התרגלים בפילאטיס בטן מרימים את הרגליים ב 90 מעלות ויש כאלה שגם יותר אני כרגע לאחר שבוע של אימון כל יום ולא מצליח יותר מ 65- 70 מעלות השאלה אחרי כמה זמן של אימון אני יוכל לבצע את התרגיל ב 90 מעלות או יותר - אם בכלל ?? ואיך אפשר להשיג תוצאות במהירות בגמישות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו