שילוב מומלץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב מומלץ
    תמר
    22/08/2008

דליה וגדעון שלום רב. אשמח לדעתכם המקצועית. אני מתרגלת פילאטיס כחודש ימים לערך, בתדירות של שלוש פעמים בשבוע. פעם בשבוע מכשירים, ופעמיים מזרן. רציתי לדעת מה כדאי לי להוסיף על מנת להשיג את המקסימום הן מבחינה בריאותית והן מבחינה אסתטית. האם לשלב מכון כושר ומכשירים או להסתפק באירובי? מה ההבדל בין פילאטיס רצפה למזרן והאם אחד מהם מומלץ יותר? כמו כן רציתי לדעת האם זה שאני לא מזיעה בשיעורים אומר משהו? אחרי כמה זמן מופיע שינוי משמעותי במראה ובחיזוק הגוף? ושאלה אחרונה לסיכום...עד איזה גיל ניתן להתקבל אצלכם ללימודי הדרכת פילאטיס? תודה וסליחה על פרץ השאלות...לא יכולתי להתאפק...דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב מומלץ

הוספת תגובה

• לדנה שלום

דליה מנטבר
    01/09/2008

היי דנה.
    3 פעמים בשבוע פילאטיס, זה מצויין. כדאי להוסיף הליכה עוד 3 פעמים בשבוע וזה יהיה מושלם, בריאותית ואסתטית.
    פילאטיס מכשירים, לדעתי טוב יותר לגוף, עבודה עם התנגדות של קפיצים ממש עושה טוב לגוף.
    לשאלתך על חוסר הזעה בשיעורים? תלוי בשיטה שמלמדים אותך. תלוי באינטנסיביות של השיעור. אך גם אם את לא מזיעה, הגוף עובד טוב מאד.
    ללימודי הדרכת פילאטיס? אין לזה גבול עליון, אך מאד תלוי בחיבור שלך לגוף, ליכולות שלך ובעיקר לרצון האמיתי שלך.
    בהצלחה
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו