רכישת מזרן פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכישת מזרן פילאטיס
    מוש
    24/08/2008

שלום רב, התחלתי לפני כמספר שבועות להתאמן בפילאטיס מזרנים (יש לציין שהקטליזטור שלי היה הופעתה של גברת מנטבר באחת מתוכניות הבוקר) וכעת אני מכורה לגמרי... :-) הבטחתי לעצמי שאם אתמיד במשך 20 אימונים אני אפנק את עצמי במזרן פילאטיס ועתה הגיעה השעה לבצע את הרכישה, אך אינני יודעת האם קיימים הבדלים משמעותיים בין המזרנים המוצעים למכירה. כמו כן, האם מזרן פילאטיס הוא בעל מאפיינים ייחודיים ספצפיים או שגם מזרן המוגדר כמזרן יוגה יספיק? ראיתי באינטרנט דוגמאות למזרנים שונים אך הם נראו לי דקים מאוד. האם התעמלות עליהם, במיוחד כשעובדים על שרירי הבטן, לא גורמת לסימנים באיזור עמוד השדרה (כפי שקורה לי כשאני מתעמלת על שמיכה על הרצפה)? יש לציין שאני גרה בבאר שבע, אז אם יש לכם המלצות על חנויות ספורט מיוחדות פה באיזור או על רשתות- אשמח. בתודה מראש, מוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת מזרן פילאטיס

הוספת תגובה

• היי מוש

דליה מנטבר
    09/09/2008

שמחה שהצלחתי להזניק אותך לפעילות.
    כל הכבוד.
    אם היית קרובה למרכז הייתי מציעה לך את המזרן האולטימטיבי לפילאטיס שאנו מוכרים.
    אך משום שאת כל כך רחוקה.... קני מזרן יוגה. הוא טוב מספיק.
    תתמידי ותהני.
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו