שתי שאלות לדליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות לדליה
    הדס
    01/07/2007

דליה שלום רב,
    את נפלאות שיטת הפילאטיס גיליתי בזכות התוכנית שלך עם ענת הראל בערוץ החיים הטובים לפני כשנתיים - מאז, אני מכורה! אז, הרשי לי, קודם כל, להודות לך :-)

ועכשיו לשאלות:
    רכשתי לפני מספר ימים את קלטת הDVD שלך "יום יום", למרות שחיפשתי את זו של "לתוצאות מהירות" והיא לא הייתה באותה חנות. האם יש הבדל בין השתיים מבחינת עצימות?

מה שמוביל אותי לשאלתי השנייה... כבר "חרשתי" על כל התוכניות בערוץ החיים הטובים פעמים רבות, ואני מעוניינת לאתגר את עצמי מבחינת עצימות (במיוחד אוהבת את ההשפעה על שרירי הבטן). נוח לי להתאמן לבד, במרחב הפרטי שלי (מה גם שמבחינה כלכלית זה מסתדר לי כרגע). איך אני יכולה לשדרג את האימון שלי?

המון המון תודה, והמשיכי להפיץ את השיטה המדהימה הזו!
    הדס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות לדליה

הוספת תגובה

• להדס

דליה מנטבר
    03/07/2007

היי הדס.

לשאלתך הראשונה, על ההבדל בין הקלטות,קיים הבדל, בעצימות השיעור בין שתי הקלטות.
    קודם תעשי את "פילאטיס יום יום", כדי להתחזק וללמוד את עקרונות השיטה, ובמקביל, ריכשי גם את "פילאטיס לתוצאות מהירות", ואותה תעשי בהדרגה. היא מאד קשה.
    לשרותך תמיד
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו