שיעורי פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעורי פילאטיס
    רמי
    08/10/2008

למען האמת איני מתאמן ברשת שלכם ומתגורר בפריפריה אבל הפורום נחמד ורציתי לשאול בכל זאת. התחלתי ללמוד פילאטיס ואני נהנה ורוצה להמשיך ללמוד. יש במקום בו אני מתאמן סטודיו מכשירים וסטודיו מזרן. אם ננטרל לחלוטין מגבלת תקציב כלשהיא (על בריאות לא חוסכים) על איזה שיעורים היתם ממליצים : האם להתמקד בשיעורי מכשירים בלבד ? האם מומלץ אולי לעשות "קוקטייל" של שיעורי מכשירים ומזרן ? על מה הכי הייתם ממליצים ? על כמה פעמים בשבוע היתם ממליצים (שוב, למישהו רציני שנהנה להתאמן ורוצה להתקדם בשיטה זו ? גמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעורי פילאטיס

הוספת תגובה

• שעורי פילאטיס. רמי

גדעון אברהמי
    12/10/2008

איחולי על הצטרפותך לעם מתעמלי הפילאטיס, וגם אם זה לא אצלנו ברשת.נראה לי שאתה רציניאז קודם כלובהתאם למגבלות כספיות ממליץ לך להתאמן שלוש או ארבע פעמים בשבוע ולעשות צירוף של מזרון ומכשירים כאשר המכשירים יקבלו העדפה מספרית. אינני מכיר את יכולותיך הגופניות אבל לעיטים המזרון קשה לאנשים עם גמישות מוגבלת. יחד עם זאת האינטנסיביות של שעור מזרון, הדינאמיות שלו ורמת הקושי (תלוי במדריך כמובן) יכולים לספק מאוד. המכשירים מאפשרים ללכת רחוק יותר, עמוק יותר ומגוון יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו