מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילאטיס במכון כושרמאיה16/07/2007
יש לי שאלה, אני מנוייה במכון כושר שיש בו חוגים רבים ובינהם פילאטיס
אני יודעת מחברה שרשומה לחוג פילאטיס, שאצלהם מקפידים על 5 תלמידים בשיעור ולא יותר
בגלל הצורך בהדרכה צמודה ואישית בתרגילים
במכון כושר זה מן הסתם לא ככה
יש לפחות 20 תלמידים
המדריכה משתדלת לתת תשומת לב לחדשים, אבל עדיין אני מרגישה שאני עושה תנועות לא נכונות
מה דעתך? האם עדיף לוותר על שיעור פילאטיס שאין בו יחס אישי?
שכן, תנועות לא נכונות יכולות לעשות נזק
מה עליי לעשות- להמשיך או להפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילאטיס במכון כושר, מאיה
גדעון אברהמי17/07/2007נכון שהיום בהרבה מכוני כושר הוכנס פילאטיס ולרוב פילאטיס מזרון. את צודקת מאוד לגבי היחס האישי הנדרש אבל עבודה עם 6 איש היא עבודה עם מכשירים, בפילאטיס מזרון הסיפור הוא אחר ועובדים עם יותר. גם עם 20 איש באם המדריך מיומן ומוסמך אפשר לעבוד ולתת תשומת לב נכונה ולתקן כשצריך הבעיה שיש בשטח הרבה מדריכים שקוראים לעצמם מדריכי פילאטיס ובעצם אינם מוסמכים ולכן גם לא יודעים לעבוד לעומק עם מספר רב יותר של אנשים. אז קודם כל תבדקי את ההסמכה של המדריך ובאם עדיין לא יעזור לך כדאי שתתחילי לעשות פילאטיס מכשירים אולי זה יתאים לך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)