על פילאטיס וצלוליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על פילאטיס וצלוליט
    אביה
    15/12/2008

היי דליה/גדעון, אני בת 24 אחרי דיאטות רבות (מגיל 12 בערך ורובן היו דיאטות יו-יו), כרגע אני לאחר ירידה של 14 ק"ג-ירידה מתונה שלקחה שנה,יחד עם הליכה לסירוגין. העניין הוא שאני סובלת מצלוליט באיזור הישבן והירכיים וברצוני לדעת האם פילאטיס ביתי ללא מכשירים יכול לעזור ואם כן על איזה DVD שלך את ממליצה-יש לציין שהמצב ממש גרוע. כמו כן הזרועות שלי רפויות (לא ברמה מוגזמת) וברצוני ל"טפל" גם בהן,השאלה היא אם עוד לא מאוחר? אם ה-DVD שתמליצי לי עליו יכלול גם תרגילים לזרועות אני אשמח. ועוד משהו קטן:הבנתי שמומלץ לעשות פילאטיס בין 3-4 ימים בשבוע,האם זה משנה אם הם יהיו ברצף,או שעדיף שיהיו בהפרשים של יום-יומיים? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על פילאטיס וצלוליט

הוספת תגובה

• ש.

דליה מנטבר
    01/01/2009

היי ש. היקרה.
    פילאטיס בבית יכול בהחלט לעזור לך להשיג תוצאות מצויינות.
    אם כושרך הגופני נמוך או בינוני, קני בבקשה את הדיוידי, "פילאטיס יום יום" וכאשר כושרך ינסוק לשמיים, אז תיקני את "פילאטיס לתוצאות מהירות".
    אפשר גם לעשות בימים עוקבים. העיקר לעשות כמה שיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו