מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילאטיס כטיפול באוסטופורוזיס-גילי שובל08/01/2009
שלום גדעון ודליה היקרים רציתי לדעת האם שיטת פילאטיס עוזרת ואף תורמת לשיפור ומניעת אוסטופורוזיס? אם כן,אילו תרגילים מומלצים ואלו לא? אודה לכם אם תתייחסו לתרגילים בפילאטיס מזרן ובמכשירים . שלכם גילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילאטיס ואוסטיאופורוזיס. גילי שובל
גדעון אברהמי14/01/2009פילאטיס בהחלט תורם למניעת ההדרדרות ובמיוחד פילאטיס מכשירים משום שרוב העבודה היא כנגד התנגדות קפיצים. בנוסף, העבודה על שיפור היציבה (שיפור העומסים על המפרקים) ושיפור תנועת המפרקים גם הם תורמים למניעה. יש חילוקי דעות בעולם הרפואה באם התעמלות מכל סוג שהוא תורמת לשיפור במסת העצם אבל יש הסכמה רחבה שיש בהתעמלות תרומה למניעת הדרדרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אברהם סמדר19/01/2009אני שואלת היכן אני יכולה למצוא מכון בבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטודיו בבאר שבע
דליה מנטבר29/01/2009למיטב ידיעתי אין פילאטיס בבאר שבע אך אולי בסביבתה.
אנא העזרי במקומונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר שלום
שירלי טאו זימברג11/02/2009אינני מכירה מכון פילאטיס בבאר שבע אם אשמע, אצור קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטודיו לפילטיס מכשירים בבאר-שבע
יניב מזרחי18/03/2009שלום סמדר אני שמח לבשר שהסטודיו הראשון לפילטיס מכשירים בבאר-שבע הוקם. אנא צרי קשר - יניב - 054-2008925 בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסטרופורוזיס
אברהם סמדר19/01/2009אניאישה בת ארבעים ושתיס וסובלת מדילדול עצמות אני מתענינת בקשר להתעמלות פילםיס מכשירים איפא אני יכולה למצוא מכון אני מבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
אהובה08/02/2009אני בת 59, לפני שנה אובחנתי כחולה באוסטיאופורוזיס , מטופלת באקטונל. לאחרונה התחלתי לשמוע דעות מנוגדות על פילאטיס, חלק אומרים שפילאטיס יכול להזיק וחלק אומרים שפילאטיס עוזר, חברות טובות המליצו לי על "פילאטיס קור"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהובה שלום
שירלי טאו זימברג11/02/2009פילאטיס יעבוד נפלא, ישפר את העבודה על המפרקים הראשיים, על זוקפי הגב ויעזור לשיפור.
כל השיטה מתבססת על הקור. תהני ותראי תוצאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
אהובה12/04/2009תודה רבה התחלתי לעשות פילאטיס שלוש פעמים בשבוע, ממשיכה עם הטיפול באקטונל, שיניתי הרגלי תזונה ואני מרגישה נפלא חבל שלא ידעתי על פילאטיס לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילי שלום
שירלי טאו זימברג11/02/2009שיטת פילאטיס עוזרת מאוד לטיפול באוסטופורוזיס וכמו כן למניעה בעיקר בעבודה עם המכשירים.
בפילאטיס מזרן כדאי להעזר באביזרים כגון: גומיות, פיסיקל, יש לשפר את יכולת וטווח התנועה במפרקים הראשיים כולל חיזוק, יש לעבוד על זוקפי הגב. התרגילים לדוגמא: leg pull front, swimming, ועוד...
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים
רונית20/04/2009במכון ליד הבית יש לי שיעורי פילאטיס, האם אוכל למצוא שם תרגילים אלו? ואם לא האם השיעור פילטאיס של המכון ייתן מענה לחיזוק העצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)