לדליה וגדעון היקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדליה וגדעון היקרים
    noa
    11/01/2009

אני מתאמנת באופן קבוע על מכשיר אליפטיקל שרכשתי לביתי.
    כעת אני רוצה לשים קצת דגש על חיטוב ועיצוב, בעיקר של אזור הירכיים (ברצוני למצק אותם ולרדת בהיקפים).
    יש לי את הקלטות שלך דליה אך לאחרונה ראיתי פרסום של מכשיר בשם malib pilates שמיועד לשימוש ביתי (הוספתי קישור)

ועכשיו אני רואה גם הודעות על מכשירים של קסאי (האם הם לשימוש ביתי?)

בכל אופן אשמח לדעת האם למכשיר/מכשירים אלו יש יתרון נוסף על פני הקלטות ? האם יש תועלת כלל ? האם זה יענה על רצונותיי

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדליה וגדעון היקרים

הוספת תגובה

• הודעה של נועה

גדעון אברהמי
    14/01/2009

אינני מכיר אישית את האליפטיקל אבל בעיקרון כל מכשירי הפילאטיס עושים את העבודה. לכל המכשירים הביתיים יש מגבלות מסוימות, תלוי במכשיר והיצרן ומשום שיש מספר כאלה בשוק קשה לתת תשובה מדוייקת. המכשירים של קסאי טובים מאוד אבל אינם מוגדרים כביתיים (תלוי כמובן בגודל הבית). בגדול המכשיר אינו עושה את העבודה אלא המתאמן ואיזה תרגילים עושים על המכשירים. בהדרכה נכונה כולם עובדים, היתר זה עניין של נוחיות, מחיר, ומקום בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו