סדרת ה- DVD..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדרת ה- DVD..
    עדי
    24/01/2009

שלום דליה,
    אני בת 25, סטודנטית ומאוד אוהבת פילאטיס (את השיטה וההבנה של השיטה כדרך חיים). לפני שנה וחצי קיבלתי את הדיסק שלך - 4*4 כמתנה וכאפשרות חלופית לחדר כושר בתקופת הלימודים. אני משתדלת להתאמן 4 פעמים בשבוע ככה שבמשך השנה הזו התאמנתי איתך המון ! :) אני אוהבת את הרמה, שלא מוותרת ועושה הנחות, ואת התרגילים המאתגרים ולכן אחרי כ"כ הרבה זמן, רכשתי את הדיסק השני : פילאטיס יום יום אך,
    אני מרגישה שהוא לרמה פחות מתקדמת ולכן התאכזבתי. גם הכיסא הפתיע אותי (למרות שאני מבצעת את התרגילים בלעדיו)

האם את מתכוונת להוציא דיסק נוסף בקרוב ? משהו שיהיה ברמה גבוהה או שתהיה לו אפשרות לשידרוג התרגילים?

ועוד שאלה קטנונית - למה אין בשום דיסק את תרגיל ה"טיזר" ?

מצטערת על ההודעה הארוכה.

ועם המון הערכה ופירגון,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדרת ה- DVD..

הוספת תגובה

• היי עדי

דליה מנטבר
    24/01/2009

שמחה שאת עושה פילאטיס איתי.
    אני ממליצה בדרך כלל לרכוש קודם את פילאטיס יום יום, כדי להבין, ללמוד, להיכנס לפילאטיס לא בדרגה לא קשה, על מנת שיהיה משם לאן להתקדם.
    את הלכת הפוך, לכן קשה לך 4 על 4 וקל לך מאד פילאטיס יום יום.
    ככל שתתמידי לעשות, תביני יותר, וכל תרגיל יעשה בצורה נכונה ומדוייקת יותר, וזו ההתקדמות האמיתית.
    תהני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו