מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדרת ה- DVD..עדי24/01/2009
שלום דליה,
אני בת 25, סטודנטית ומאוד אוהבת פילאטיס (את השיטה וההבנה של השיטה כדרך חיים). לפני שנה וחצי קיבלתי את הדיסק שלך - 4*4 כמתנה וכאפשרות חלופית לחדר כושר בתקופת הלימודים. אני משתדלת להתאמן 4 פעמים בשבוע ככה שבמשך השנה הזו התאמנתי איתך המון ! :) אני אוהבת את הרמה, שלא מוותרת ועושה הנחות, ואת התרגילים המאתגרים ולכן אחרי כ"כ הרבה זמן, רכשתי את הדיסק השני : פילאטיס יום יום אך,
אני מרגישה שהוא לרמה פחות מתקדמת ולכן התאכזבתי. גם הכיסא הפתיע אותי (למרות שאני מבצעת את התרגילים בלעדיו)
האם את מתכוונת להוציא דיסק נוסף בקרוב ? משהו שיהיה ברמה גבוהה או שתהיה לו אפשרות לשידרוג התרגילים?
ועוד שאלה קטנונית - למה אין בשום דיסק את תרגיל ה"טיזר" ?
מצטערת על ההודעה הארוכה.
ועם המון הערכה ופירגון,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי
דליה מנטבר24/01/2009שמחה שאת עושה פילאטיס איתי.
אני ממליצה בדרך כלל לרכוש קודם את פילאטיס יום יום, כדי להבין, ללמוד, להיכנס לפילאטיס לא בדרגה לא קשה, על מנת שיהיה משם לאן להתקדם.
את הלכת הפוך, לכן קשה לך 4 על 4 וקל לך מאד פילאטיס יום יום.
ככל שתתמידי לעשות, תביני יותר, וכל תרגיל יעשה בצורה נכונה ומדוייקת יותר, וזו ההתקדמות האמיתית.
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
מדריכת פילאטיס מכשירים שכר ללא ניסיון
מעוניין במידע על מיטת רפורמר 2 אלגרו
הכשרה של מדריכי פילאטיס
פילאטיס ופריצת דיסק צווארי
שיעור של מדריכות בדרום
מרחק בין אימון לאימון
קורס מדריכי פילאטיס מזרון - וינגייט או שיאים? יתרונות וחסרונות?
בעיות במפרק הירך של מתאמנת
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)