מדריך גבר ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריך גבר ??
    אבי
    11/02/2009

שלום רב אני מעוניין לעשות תעודת מדריך פילאטיס מזרן ראיתי והתנסיתי בשיטה - אותי היא מדליקה והרגשתי שרירי בטן שלא ידעתי שקיימים למרות שאני גבר די חזק (בלי להשתחצן) כלומר השיטה טובה גם לגברים. למרות זאת אין כמעט גברים שעושים פילאטיס ואני מניח שעוד הרבה פחות גברים שמדריכים פילאטיס והעסק די נשי !!! כל המודעות דרושים מתייחסות למדריכות פילאטיס ורוב המתאמנות הן נשים שסביר שלא ירצו גבר מדריך . אחרי כל הפרומו ... האם לדעתכם שווה לי לעשות תעודה - האם ניתן למצוא עבודה כמדריך ?? תודה .!!!!1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדריך גבר ??

הוספת תגובה

• אבי שלום

שירלי טאו זימברג
    11/02/2009

להפתעתך, כמות הגברים שעושים אצלינו פילאטיס כמעט זהה לכמות הנשים. עם זאת, נכון שמורים לפילאטיס אינם רבים. נשמח לראות אותך בקורס איתנו שמתחיל ב17.3

צור קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עושה את הפעילות הזו.

DAFNA
    12/02/2009

זו פעילות נהדרת. אני עושה את זה ב"גל העתיד" בקניון קרית אונוץ אני יודעת ששם אפשר ללמוד את השיטה, כל שעור מגיעים תלמידים ויש שם שעורים כל יום וכל היום. זה נפלא....... אני לא עובדת שם. פשוט נהנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו